İrlanda Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sligo Rovers St Patricks İddaa Tahmini 04.08.2023

İrlanda Premier Lig’de heyecan devam ediyor. Sligo Rovers evinde, St Patricks karşısında puan arayacak. Mücadele saat 21.45’de başlayacak ve nesine.com sitesinden ekranlara gelecek.

Sligo Rovers St Patricks arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Sligo Rovers kazanır 3.00, beraberlik 3.30, St Patricks kazanır ise 2.30 olarak açıklanmış.

Sligo Rovers’dan 1 Puan 

Sligo Rovers, İrlanda Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Drogheda United deplasmanında 2-0 öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. 1 puana razı olan John Russell’in ekibi İrlanda Premier Lig’de alt sıralardan uzaklaşma mücadelesi veriyor. Play out hattında yer alan Cork City’nin 7 puan üzerindeler ama hala düşme baskısı yaşıyorlar. Bu hafta ise ligin güçlü takımlarından biri olan St Patricks’i konuk edecekler. Maç öncesinde Sligo Rovers’da eksik bulunmuyor. 

St Patricks Galibiyet Peşinde 

St Patricks, geçtiğimiz hafta İrlanda Premier Lig’de puan kaybı yaşadı. İç sahada konuk ettikleri zayıf rakibi Cork City karşısında galip gelemediler. Rakibi ile 1-1 berabere kalan Jon Daly’nin ekibi lider Shamrock ile aradaki puan farkını 2’ye indirme fırsatını da kaybetti. İrlanda Premier Lig’de 2. sırada yer alan St Patricks’in lider Shamrock’un 4 puan gerisinde bulunduğunu belirtelim. Bu hafta ise Sligo Rovers deplasmanına konuk olacak St Patricks’in kazanması gereken bir karşılaşma. Maç öncesinde St Patricks’de önemli bir eksik bulunmuyor. 

Sligo Rovers – St Patricks Maç Bilgileri

Sligo Rovers – St Patricks Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve bets10 sitesinden takip edilebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele The Showgrounds Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Sligo Rovers'ın ilk 11’i Belli mi?

Sligo Rovers’ın muhtemel kadrosu: Luke McNicholas, Danny Lafferty, John Mahon, Nando Pijnaker, Johan Brannefalk, Greg Bolger, William Fitzerald, Niall Morahan, Frank Liivak, Max Mata

St Patricks'in ilk 11’i Belli mi?

St Patricks’in muhtemel kadrosu: Dean Lyness, Noah Lewis, Anthony Breslin, Sam Curtis, Jay McGrath, Jamie Lennon, Christopher Forrester, Ben McCormack, Jake Mulraney, Mark Doyle, Conor Carty

İddaa Tahmini

Sligo Rovers, geçen haftayı beraberlik ile kapattı. Drogheda United deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile döndüler. Galibiyete yaklaşmışlardı ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Alt sıralardan kurtulmak isteyen Sligo Rovers, bu hafta St Patricks ile karşılaşacak. St Patricks ise sahasında konuk ettiği Cork City ile 1-1 berabere kaldı. Şampiyonluk yarışında kritik bir kayıp yaşadılar. Lider Shamrock’un 4 puan gerisindeler ve bu hafta kazanmaları gerek. St Patricks bu hafta kazanır ve geçen haftaki Cork City beraberliğini telafi eder.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.02

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.30

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: St Patricks zirve takibini devam ettirdi. Sligo Rovers deplasmanında 2 golle kazanarak 3 puanı kaptılar.