İsveç Allsvenskan iddaa tahminleri ve analizleri

Brommapojkarna IFK Varnamo İddaa Tahmini 05.08.2023

İsveç Allsvenskan’da heyecan devam ediyor. IFK Varnamo deplasmanda, Brommapojkarna’nın konuğu olacak. Karşılaşma saat 16.00’da start alacak ve nesine.com sitesinden yayınlanacak.

Brommapojkarna ve IFK Varnamo arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Brommapojkarna kazanır 2.19, beraberlik 3.55, IFK Varnamo kazanır ise 3.25 olarak açıklanmış.

Brommapojkarna Alt Sıralarda 

Brommapojkarna’da işler yolunda gitmiyor. Geçtiğimiz hafta sonu Degerfors’un konuk olan Luis Pimenta’nın öğrencileri sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Özellikle Haziran ayından bu yana büyük bir düşüş yaşıyorlar. İsveç Allsvenskan’da oynadıkları son 6 karşılaşmada sadece Hammarby karşısında kazanabilen Brommapojkarna, alt sıralara gerilemeye başladı. Bu hafta Grimsta’da IFK Varnamo’yu konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Brommapojkarna’da eksik bulunmuyor. 

IFK Varnamo Deplasmanda Kaybetti 

IFK Varnamo, İsveç Allsvenskan’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Pazartesi günü Eleda’da Malmö’ye konuk olan Peter Johansson’un ekibi sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bir önceki hafta Hacken karşısında sürpriz yaparak 3 puan almışlardı ama Malmö’ye karşı koyamadılar. İsveç Allsvenskan’da alt sıralarda yer alan IFK Varnamo, bu hafta Grimsta’da Brommapojkarna’nın konuğu olacak. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı IFK Varnamo evinde 1-0 kaybetmişti. Karşılaşma öncesinde IFK Varnamo’da eksik bulunmuyor. 

Brommapokjarna – IFK Varnamo Maç Bilgileri

Brommapokjarna – IFK Varnamo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 16.00’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Grimsta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Brommapokjarna'nın ilk 11’i Belli mi?

Brommapokjarna’nın muhtemel kadrosu: Filip Sidklev, Torbjörn Heggem, Amadeus Sögaard, Marijan Cosic, Ludvig Fritzson, Tim Söderström, Kevin Ackermann, Oscar Pettersson, Nikola Vasic, Samuel Holm, Alexander Jensen

IFK Varnamo'nun ilk 11’i Belli mi?

IFK Varnamo’nun muhtemel kadrosu: Filipp Voytekhovich, Hampus Nasström, Emin Grozdanic, Victor Eriksson, Victor Larsson, Albin Lohikangas, Wenderson Nascimento, Simon Thern, Albion Ademi, Oscar Johansson, Gustav Engvall

İddaa Tahmini

Brommapojkarna, son dönemde oldukça formsuz. Geçen hafta konuk oldukları Degerfors deplasmanında da 2-0 kaybettiler. İsveç Allsvenskan’da oynadıkları son 6 maçta 5 kez mağlup olduklarını belirtelim. IFK Varnamo ise geçen haftayı mağlubiyet ile kapattı. Sürpriz Hacken galibiyetinin ardından Malmö deplasmanında 3-1 mağlup oldular. Grimsta’da Brommapojkarna.’dan 3 puan bekliyorum. IFK Varnamo karşısında kazanarak moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.95

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.19

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: IFK Varnamo sürpriz yaptı. Brommapojkarna deplasmanında 2 golle kazanarak 3 puanı aldılar.