İrlanda Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

UCD Derry City Bahis Tahmini 06.08.2023

İrlanda Premier Lig’de Pazar günü 3 maç var. Günün ilk maçında UCD evinde, Derry City ile karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 17.00’de nesine.com sitesinden takip edebilirsiniz.

UCD ile Derry City zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak UCD galibiyetinin 15.00, beraberlik tercihinin 6.50, Derry City galibiyetinin ise 1.18 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

UCD Son Sırada 

UCD, İrlanda Premier Lig’de üst üste mağlubiyetler almaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Bohemians’ın konuğıu olan UCD, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Üst üste 4. kez mağlup olan Andrew Myler’in ekibi ligin dibine demir atmış durumda. Bu hafta ise Derry City ile kozlarını paylaşacaklar. Üst üste 4 maçtır mağlup olan UCD, ligin son sırasında yre alıyor. Derry City karşısında da UCD’nin işi bir hayli zor olacak. Karşılaşma öncesinde UCD’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.  

Derry City Zirve Takibinde  

Derry City, İrlanda Premier Lig’de zirve iddiasını sürdürüyor. Ligde oynadıkları son maçta Sligo Rovers engelini 2-1 ile geçerek lider Shamrock’un takibini devam ettirmişlerdi. Geçen hafta içi ise UEFA Konferans Ligi’nde Fİnlandiya’da KuPS Kuopio ile karşı karşıya geldiler ve rakibi ile 3-3 berabere kaldılar. İlk maçı ise 3-1 kazanan Derry City, tur atlayan taraf oldu. Derry City, 2 kulvarda da yoluna devam ediyor ve bu sezon Ruaidhri Higgins önderliğinde dikkat çekiyorlar. UCD karşısında da maçın net favorisi olan Derry City’de Colm Whelan’ın sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. 

UCD – Derry City Maç Bilgileri

UCD – Derry City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de nesine.com sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele UCD Bowl Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Derry City’de Colm Whelan’ın sakatlığı sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. 

UCD'nin ilk 11’i Belli mi?

UCD’nin muhtemel kadrosu: Kian Moore, Evan Osam, Michael Gallagher, Danu Kinsella Bishop, Danel Babb, Jesse Dempsey, Jack Keaney, Brendan Barr, Alex Nolan, Sami Clarke, Jacj Doyle

Derry City'nin ilk 11’i Belli mi?

Derry City’nin muhtemel kadrosu: Brian Philip Maher, Cameron McJannett, Shane McEleney, Cameron Dummigan, Ben Dohert, Sadou Diallo, Brandon Kavanagh, Adam O’Reily, Jamie McGonigle, Ronan Boyce, Jordan McEneff

İddaa Tahmini

UCD’de işler yolunda gitmiyor. Geçen hafta Bohemians’ın konuğu olan UCD, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Son 4 maçını da kaybeden UCD, ligin dibine demir atmış durumda. Derry City ise ligde en son maçını 1 ay önce oynadı. Konuk ettikleri Sligo Rovers’ı 2-1 mağlup ederek zirve takibini devam ettirdiler. Bu hafta ise son sıradaki UCD deplasmanına konuk olacaklar ve maçın net favorisiler. Derry City’den rahat bir galibiyet bekliyorum. Son sıradaki UCD’yi farklı geçerler.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.36

intobet Oranı: H2, Oran 1.58

Maç Sonucu: ERTELENDİ

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…