Almanya 2.Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Karlsruher SC Hamburg Maç Tahmini 06.08.2023

6 Ağustos Pazar günü Türkiye saati ile 14:30’da başlama düdüğü çalınacak Almanya 2. Bundesliga mücadelesinde, Karlsruher SC ile Hamburg karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1.

intobet, Karlsruher SC galibiyetine 2.80, beraberliğe 3.75, Hamburg galibiyetine ise 2.25 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.36, KGYOK 2.95 oran kazandırıyor.

Karlsruher 3 Puanı 3 Golle Aldı

Karlsruher SC cephesinde Christian Eichner dönemi devam ederken, ev sahibi yeni sezonu galibiyetle açtı. Geçen sezonda üst sıraları zorlayan ve 34 hafta sonunda 7. sırada kendisine yer bulan ev sahibi, yeni sezon öncesi 6 transferle kadrosunu güçlendirirken, 13 isimle yollarını ayırdı. 2. Bundesliga’nın ilk haftasında Osnabrück deplasmanına konuk olan Karlsruher SC, maç boyunca rakibine karşı üstün bir futbol sergiledi. Mücadelede 3 kez öne geçmeyi başaran ev sahibi, kalesinde ise 2 gole izin verdi. İlk 2 gol Marvin Wanitzek’ten gelirken, golcü isim galibiyetin mimarı oldu. Bu hafta Karlsruher galibiyetlerine Hamburg karşısında devam etmek istiyor.

Hamburg Evinde Rahat Kazandı

Geçen sezon Almanya Bundesliga’ya yükselmek için mücadele eden Hamburg, bir sezonun bütün emeğini Play Off mağlubiyetiyle boşa çıkardı diyebiliriz. Stuttgart engeline takılan ve yoluna 2. Bundesliga’da devam etmek zorunda kalan Hamburg, 6 transferle kadrosunu güçlendirdi. Tim Walter yönetiminde sezona devam eden Hamburg, ilk hafta Schalke 04 engelini galibiyetle geçmeyi başardı. 5-3’lik galibiyete imza atan konuk ekip, ilk haftanın en iyi hücum performanslarından birini sergiledi. Yeni sezonda etkisine hız kesmeden devam eden Hamburg, ilk deplasman sınavını Karlsruher SC karşısında verecek. İlk haftanın etkili takımları arasında yer alan konuk ekip, kendisi gibi sezona farklı galibiyetle başlayan rakibi karşısında, zorlu bir sınav verecek.

Karlsruher SC – Hamburg Maç Bilgileri

Karlsruher SC – Hamburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wildpark Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Karlsruher’ün ilk 11’i Belli mi?

Karlsruher’ün muhtemel kadrosu: Christoph Kobald, Christoph Kobald, Robin Bormuth, Marcel Beifus, David Herold, Marco Thiede, Dzenis Burnic, Jeremo Gondorf, Eren Öztürk, Lars Stindl, Fabian Schleusener.

Hamburg’un 11’i Belli mi?

Hamburg’un muhtemel kadrosu: Daniel Heuer Fernandes, Sebastian Schonlau, Jonas David, Nicolas Oliveira, Va Der Brempt, Jonas Meffert, Levin Öztunalı, Ludovit Reis, Immanuel Pherai, Robert Glatzel, Dompe.

İddaa Tahmini

Almanya 2. Bundesliga’nın ilk haftasında hücum performanslarıyla damga vuran Karlsruher SC ve Hamburg, ilk haftadan galip çıkmayı başardı. İki takımda hücum etkisine ve gollerine devam edeceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.21

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.36

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosunda taraflar 1’er puana razı geldi. İki takımda 90 dakika sonunda rakip fileleri 2’şer kez havalandırmayı başarırken, beraberlikten kurtulamadı. Taraflar hücum performanslarıyla, 2. Bundesliga sahnesinde bizleri yanıltmadı.