Norveç Eliteserien iddaa tahminleri ve analizleri

HamKam Brann İddaa Tahmini 06.08.2023

Norveç Eliteserien Ligi‘nin 13. sırasında yer alan HamKam ile 6. sıradaki Brann karşı karşıya geliyor. Mücadele 6 Ağustos Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:00’de başlıyor.

Bets10, HamKam galibiyetine 3.75, beraberliğe 4.20, Brann galibiyetine ise 1.87 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.50, KGYOK 2.55 oran kazandırıyor.

HamKam Tehlike Hattında

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan HamKam, Norveç Eliteserien Ligi’nde zor günler geçirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Lilleström deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle dönen ev sahibi, 16 hafta sonunda 10. yenilgisini yaşadı. Düşme hattıyla arasında sadece 3 puan fark bulunan Svein Inge Haagenrud ve öğrencileri, 3 maçlık yenilmezlik serisini kaybetti ve tekrar eski günlerine geri döndü. Üst üste 9 maçta yaşanan puan kayıplarının ardından yükselişe geçmeyi başaran HamKam cephesinde, savunma zafiyetleri bir kez daha mağlubiyeti getirdi. Kalesini tam 37 gole kapatmayı başaramayan ev sahibi, Eliteserien Ligi’nin en zayıf savunma performansına sahip.

Brann Toparlanmak İstiyor

Norveç Eliteserien Ligi’nde son 6  haftada 4 mağlubiyet yaşayan Brann, zirve yarışından koptu. Ligin yeni temsilcilerinden biri olarak sezona harika bir başlangıç yapan Kare Ingebrigtsen’in öğrencileri, ilk 11 haftanın en iyi performanslarından birini sergilerken, son haftalarda aynı etkiyi gösteremedi. Son 2 hafta Tromsö ve Viking karşısında farklı mağlubiyetle yaşayan Brann, zirvenin tam 14 puan gerisine düşerken, ligin 6. sırasında kendisine yer buldu.2 maçta kalesini tam 5 gole kapatamayan konuk ekip, son haftalarda savunmada önemli zafiyetler gösterdi. Toparlanmak isteyen Brann, ligde küme düşme tehlikesini yakından hisseden HamKam karşısına deplasmanda çıkacak. Sezonun ilk yarısı iç saha avantajıyla rakibine 2-1’lik üstünlük kurmayı başaran konuk ekipte, hedef bir kez daha galibiyet.

HamKam – Brann Maç Bilgileri

HamKam – Brann Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Briskeby Gressbane Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

HamKam’ın 11’i Belli mi?

HamKam’ın muhtemel kadrosu: Lars Jendal, Jens Gammelby, Rodolen Opsahl, John Norheim, Kristian Lonstad Onsrud, Oliver Kjaergaard, Pal Kirkevold, William Kurtovic, Fredrik Sjolstad, Vegard Kongsro, Rasmus Wiedesheim-Paul.

Brann’nın 11’i Belli mi?

Brann’nın muhtemel kadrosu: Mathias Dyngeland, Pallesen Knudsen, Japhet Sery, Svenn Crone, Thore Pedersen, Horne Myhre, Didrik Blomberg, Frederik Börsting, Jensen Wassberg, Tviberg Torsvik, Bard Finne.

İddaa Tahmini

İki takımda kalesini gole kapatmakta zorlanıyor. Son haftalarda düşüşe geçen taraflar, sezonun ilk yarısında karşılıklı gollere imza attı. Galibiyet peşinde olan iki takımında, bu hafta bir kez daha karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.35

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Brann deplasmanda Sander Erik Kartum ve Niklas Castro’nun golleriyle galibiyete uzanırken, taraftarı önünde mücadele eden HamKam’a gol şansı vermedi.