UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Maribor İddaa Tahmini 10.08.2023

UEFA Konferans Ligi 3. Eleme turu ilk maçında, Fenerbahçe ile Maribor karşı karşıya geliyor. Saat 21.00’de başlayacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

FenerbahçeMaribor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Fenerbahçe kazanır 1.36, beraberlik 5.00, Maribor kazanır ise 7.50 olarak açıklanmış.

Fenerbahçe Turun Net Favorisi 

Fenerbahçe’de moraller yerinde. Sarı Lacivertliler, yeni sezonun ilk ciddi sınavını UEFA Konferans Ligi’nde Zimbru karşısında vermişti. İlk maçı Kadıköy’de 5-0 kazanan İsmail Kartal’ın ekibi, rövanş maçından ise 4-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Rahat bir şekilde turu geçmeyi başaran Sarı Lacivertliler, 3. Eleme turunda ise Maribor ile karşı karşıya gelecek. Hücum hattında ilk 2 resmi maçta iyi bir üretkenlik yakalayan Fenerbahçe’de Dzeko ve Tadic’in uyumu da dikkat çekti. Maribor karşısında maçın net favorisi olarak gösterilen Fenerbahçe’de Emre Mor sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. 

Maribor İyi Başladı 

Maribor, yeni sezona oldukça iyi bir başlangıç yaptı. Yollarına 2 kulvarda devam eden Maribor, bu hafta UEFA Konferans Ligi 3. Eleme turu maçında Fenerbahçe’nin konuğu olacak. Daha önceki turlarda Birkirkara ve Differdange karşısında kazanmayı başaran Maribor, Fenerbahçe karşısında da sürpriz arayacak. Slovenya Ligi’nde ise ilk 2 haftanın geride kaldığını ve Maribor’un 2 maçını da kazanarak liderliğe yükseldiğini belirtelim. Birkirkara ve Differdange’e nazaran çok daha güçü bir rakip ile karşılaşacak olan Maribor’un turu geçme şansı epey düşük gözüküyor. 

Fenerbahçe – Maribor Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Maribor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 21.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı Mücadele Kadıköy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Emre Mor sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. 

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Luan Peres, Serdar Aziz, Jayden Oosterwolde, Miguel Crespo, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Ryan Kent, Dusan Tadic, Edin Dzeko

Maribor'un ilk 11’i Belli mi?

Maribor’un muhtemel kadrosu: Azbe Jug, Itsuki Urata, Max Watson, Martin Milec, Luka Uskokovic, Jan Repas, Ivan Brnic, Arnel Jakupovic, Marko Kolar, Marin Lausic, Marcel Lorber

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’ne 2. Eleme turundan katıldı. Moldova’nın Zimbru takımı ile karşı karşıya gelen İsmail Kartal’ın ekibi ilk maçı 5-0, rövanş maçını ise 4-0 kazanarak kolay bir şekilde turu geçti. 3. turda ise rakip Maribor. Maribor, Slovenya Ligi’nde mücadele ediyor. 1. Eleme turunda Birkirkara’yı eleyen Maribor, 2. Eleme turunda ise Differdange’ı eleyerek Fenerbahçe’ye rakip oldu. Büyük ihitmalle Maribor’un bu sezon son Avrupa maçları olacak. Fenerbahçe karşısında Kadıköy’de sürpriz yapmaları pek kolay değil. Fenerbahçe, Dzeko ve Tadic önderliğinde farklı kazanarak yoluna devam eder.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.70

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.98

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, ikinci yarıda sonuca gitti. Szymanski’nin oyuna girmesiyle önemli fırsatlar buldular ve maçı 3-1 kazanarak avantajı eline geçirdiler.