UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Neftçi Baku Beşiktaş Bahis Tahmini 10.08.2023

UEFA Konferans Ligi 3. Eleme turu ilk maçında temsilcimiz Beşiktaş deplasmanda, Neftçi Baku ile karşılaşacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Beşiktaş bugün Neftçi Baku karşısında maçın favorisi. Bets10 oranlarını ele alırsak ev sahibi Neftçi Baku galibiyetine 4.50, beraberlik tercihine 3.75, Beşiktaş galibiyetine 1.72 oran veriyor. 

Neftçi Baku Mağlubiyet İle Başladı 

Neftçi Baku, UEFA Konferans Ligi 2. Eleme turunda Bosna Hersek’in Zeljeznicar takımı ile karşı karşıya gelmişti. ilk maçtan 2-2’lik beraberlik ile ayrılan Adrian Mutu’nun ekibi, rövanş maçını 2-0 kazandı ve turu geçmeyi başardı. Kenny Salef ve Eddy Israfilov’un golleriyle kazanan Azerbaycan ekibi, 3. Eleme turunda Beşiktaş’ın rakibi oldu. Bu maç öncesinde geçen hafta sonu ligde Kapaz’a konuk olan Neftçi Baku, sahadan sürpriz bir mağlubiyet ile ayrıldı. Rakibine 1-0 kaybeden Neftçi Baku’de moraller bozuk. Beşiktaş maçı öncesinde Neftçi Baku’de önemli bir eksik bulunmuyor. 

Beşiktaş Galibiyet Peşinde 

Siyah Beyazlılar, UEFA Konferans Ligi’ne 2. Eleme turundan katılmıştı. İlk maçta Vodafone Park’ta KF Tirana’yı konuk eden Beşiktaş, rakibini 3-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Bu galibiyetin ardından rövanş maçını ise 2-0 kazanarak tur atladılar. Her iki maçta da rakibine karşı büyük bir üstünlük kuran Beşiktaş, haklı bir şekilde turu geçti. 3. Eleme turunda ise bugün Neftçi Baku’nun konuğu olacaklar. KF Tirana karşısında savunmadan Omar Colley’in kart cezası sebebiyle forma giyemeyeceğini belirtelim. Turun favorisi olarak gösterilen Beşiktaş’tan bu maçta da galibiyet bekleniyor. 

Neftçi Baku – Beşiktaş Maç Bilgileri

Neftçi Baku – Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de başlayacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bakcell Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Omar Colley kart cezalısı.

Neftçi Baku'nun ilk 11’i Belli mi?

Neftçi Baku’nun muhtemel kadrosu: Ivan Brkic, Mark Tamas, Ömer Buludov, Yuri Matias, Kenny Salef, Emin Mahmudov, Filip Ozobic, Eddy Israfilov, Ataa Jaber, Azer Aliev, Keelan Lebon

Beşiktaş'ın ilk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Daniel Amartey, Necip Uysal, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Amir Hadziahmetovic, Onur Bulut, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar

İddaa Tahmini

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi’ne 2. Eleme turundan başladı. Şenol Güneş’in öğrencileri Arnavutluk ekibi KF Tirana karşısında 2 maçı da kazanmayı başardı. İlk maçı 3-1, rövanş maçını ise 2-0 ile geçtiler. 3. Eleme turunda ilk maçta konuk olacakları Neftçi Baku karşısında da favoriler. Neftçi Baku’nun ise bir önceki turda Bosna Hersek ekibi Zeljeznicar’ı elemeyi başardığını belirtelim. Beşiktaş’tan yine galibiyet bekliyorum. Aboubakar önderliğinde kazanırlar ve tur kapısını aralarlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.50

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş net bir galibiyet aldı. Neftçi Baku deplasmanında 3-1 kazanarak tur kapısını araladılar.