UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Adana Demirspor Osijek İddaa Tahmini 10.08.2023

UEFA Konferans Ligi 3. Eleme turu ilk maçında, Adana Demirspor ile Osijek kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi sat 20.00’de TV 8,5 kanalından takip edebilirsiniz.

Adana Demirspor ve Osijek arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Adana Demirspor kazanır 1.78, beraberlik 3.60, Osijek kazanır ise 4.30 olarak açıklanmış. 

Adana Demirspor Moralli 

Adana Demirspor’da moraller yerinde. Yeni sezona Patrick Kluivert yönetiminde hazırlanan Adana Demirspor, tarihinde de ilk kez Avrupa maçına çıktı. UEFA Konferans Ligi 2. Eleme turu ilk maçında CFR Cluj ile karşılaşan Adana Demirspor, ilk maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Rövanş maçında ise 10 kişi kalmalarına rağmen CFR Cluj’u 2-1 mağlup ettiler ve turu geçtiler. Bu galibiyet aynı zamanda kulüp tarihinde Avrupa’da aldıkları ilk galibiyet oldu. Adana Demirspor, 3. Eleme turunda ise Osijek ile karşılaşacak. Maç öncesinde Adana Demirspor’da savunmadan Andreaw Gravillon kart cezalısı. 

Osijek Sürpriz Peşinde 

Osijek, Hırvatistan Ligi’nde yeni sezona oldukça iyi başladı. İlk hafta Slaven Belupo engelini 6-1 ile geçen Stjepan Tomas’ın öğrencileri, ligin 2. haftasında ise Rudes’i 4-3 mağlup etti. İlk 2 haftada 6 puan topladılar ve Rijeka ile liderliği paylaşıyorlar. UEFA Konferans Ligi’nde ise Zalaegerszegi’i 1-0 ve 2-1’lik skorlar ile mağlup eden Osijek, 3. Eleme turunda temsilcimiz Adana Demirspor’un rakibi oldu. Kadrolarında yer alan Mijo Caktas ve Ramon Mierez, Osijek’in en önemli oyuncuları olarak göze çarpıyor. Maç öncesinde Osijek’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Adana Demirspor – Osijek Maç Bilgileri

Adana Demirspor – OsijekMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de TV 8,5 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor’da savunmadan Andreaw Gravillon kart cezalısı. 

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Semih Güler, Mert Çetin, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Nani, Emre Akbaba, Henry Onyekuru

Osijek'in ilk 11’i Belli mi?

Osijek’in muhtemel kadrosu: Marco Malencia, Styopa Mkrtchyan, Stefanos Evangelou, Alexander Drambayev, Darko Nejasmic, Vedran Jugovic, Mijo Caktas, Sime Grzan, Petar Brlek, Petar Pusic, Ramon Mierez

İddaa Tahmini

Adana Demirspor, tarihinde ilk kez Avrupa maçı oynadı. Geçen hafta CFR Cluj karşısında rövanş maçını 2-1 kazanan Adana Demirspor, turu geçmeyi başardı ve 3. Eleme turunda Osijek ile eşleşti. Hırvat ekibi karşısında da turun favorisi olarak gösteriliyorlar. Osijek ise 2. Eleme turunda karşı karşıya geldiği Zalaegerszegi takımını her iki maçta da mağlup ederek tur atladı. Hırvatistan Ligi’nde de sezona üst üste galibiyetler ile başladılar. İlk 2 haftayı kayıpsız geçtiler. Adana Demirspor, taraftarının önünde kazanmaya yakın taraf. Kluivert’ın ekibinden ilk maçta galibiyet bekliyorum. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.56

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.78

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor farklı kazandı. Cherif Ndiaye önderliğinde Osijek’i 5-1 mağlup ettiler ve tur kapısını araladılar.