İddaa Tahminleri ve Analizleri

Sandhausen Hannover 96 Maç Tahmini 11.08.2023

11 Ağustos Cuma akşamı Almanya DFB Kupası 1. Tur kapsamında sahne alacak mücadelede, Sandhausen ile Hannover 96 karşı karşıya gelecek. Mücadelenin başlama saati 19:00.

intobet, Sandhausen galibiyetine 3.30, beraberliğe 3.61, Hannover 96 galibiyetine ise 2.17 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.80, 2.5 Alt 2.06 oran kazandırıyor.

Sandhausen Güven Vermedi

Almanya 3. Ligi’nde mücadele veren Sandhausen, Almanya DFB Kupası 1. Tur kapsamında Hannover 96 karşısına çıkacak. Geçen sezon Almanya 2. Bundesliga’da rakibiyle birlikte mücadele eden ev sahibi, en zayıf halka olarak 2. Bundesliga’ya veda etti. Yeni sezonda göreve Danny Galm’ı getiren Sandhausen, 3. Lig serüvenine ise beraberlikle başladı. Geçtiğimiz hafta Lubeck deplasmanına konuk olan ev sahibi, karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Savunma ağırlık bir futbolla karşımıza çıkan Sandhausen, hücum hattında hiçbir varlık gösteremedi. Geçen sezon Hannover 96 karşısında 2 maçta da mağlubiyetlerden kurtulamayan ev sahibi, yeni sezonda da rakibine karşı güven vermiyor.

Hannover 96 Beraberliklerden Kurtulamadı

Almanya 2. Bundesliga ekiplerinden Hannover 96, yeni sezona beklenmedik bir başlangıç yaptı. Stefan Leitl ve öğrencileri, sezon açılışını taraftarı önünde Elversberg’e karşı yaparken, 2-0 geriden gelerek 2-2’lik beraberliği aldı. 2. hafta ise Nürnberg deplasmanına konuk oldular. İlk haftanın aksine maça çok daha iyi bir başlangıç yapan konuk ekip, bu kez rakibine karşı kurduğu 2-0’lık üstünlüğü koruyamadı ve galibiyeti kaçırdı. Savunma hattı bir türlü beklenilen form grafiğini yakalayamazken, hücum hattında ise Hannover 96’nın harikalar yarattığını söyleyebiliriz. Özellikle Cedric Teuchert sezona gol yollarında fırtına gibi bir başlangıç yaparken, rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Almanya DFB Kupası’nda galibiyet arayacak olan Hannover 96, bir alt ligde mücadele eden Sandhausen karşısına çıkacak.

Sandhausen – Hannover 96 Maç Bilgileri

Sandhausen – Hannover 96 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saat ile 19:00’da sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Hardtwald Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Sandhausen’in 11’i Belli mi?

Sandhausen’in muhtemel kadrosu: Nikolai Rehnen, Tim Knipping, Dennis Diekmeier, Lucas Laux, Livan Baha Burcu, Max Geschwill, Alexander Mühling, David Otto, Yassin Benballa, Christoph Ehlich, Rouwen Hennings.

Hannover 96’ın ilk 11’i Belli mi?

Hannover 96’ın muhtemel kadrosu: Ron-Robert Zieler, Arrey Mbi, Phil Neumann, Derrick Köhn, Sei Muroya, Fabian Kunze, Antonio Foti, Louis Schaub, Sebastian Ernst, Cedric Teuchert, Nicolo Tresoldi.

İddaa Tahmini

Yeni sezona iyi sayılabilecek bir başlangıç yapan Hannover 96, ilk 2 haftada galibiyet hedefine ulaşmayı başaramasa da, umut vaad eden bir performans ortaya koydu. Ligde 2 haftadır beraberliklerle yetinen konuk ekip, Almanya DFB Kupası’nda kazanmayı bilecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.91

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.17

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 6 gollü mücadelenin 90 dakikası beraberlikle sona erdi. Normal sürede 3’er kez rakip fileleri havalandıran Sandhausen ve Hannover 96, maçı seri penaltılara kadar taşıdı. Penaltılarda ise kazanan Sandhausen oldu.