Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nice Lille İddaa Tahmini 11.08.2023

Fransa Ligue 1‘de yeni sezon heyecanı 11 Ağustos Cuma akşamı başlıyor. Sezonun açılış maçında Nice evinde Lille‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadeleyi, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Nice galibiyetine 2.85, beraberliğe 3.55, Lille galibiyetine ise 2.45 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.88, 2.5 Alt 1.92 oran kazandırıyor.

Nice’da Farioli Dönemi

Fransa Ligue 1’de etkisiz bir sezon geçiren Nice cephesinde, bir kez daha teknik adam değişikliği yaşandı. Geçen sezon 2 farklı hocayla üst sıralara yetişemeyen ve sezonu 9. sırada kapatmak zorunda kalan ev sahibi, yeni sezonda göreve Francesco Farioli’yi getirdi. Genç teknik adam Türkiye kariyeriyle dikkat çekmeyi başarmıştı. Büyük umutlarla göreve gelen Farioli, takımını 5 hazırlık maçında sadece 1 kez galibiyete taşıyabildi. Transfer döneminde Calvin Stengss, Kasper Dolberg, Andy Delort ve Aaron Ramsey ile yollarını ayıran Nice, Terem Moffi, Jeremie Boga ve Morgan Sanson’u renklerine bağladı. Ev sahibinin yeni sezonda önemli takviyeler yaptığını belirtelim. Hazırlık maçlarında hücum ağırlıklı bir futbol sergileyen ve rakibinden topa daha fazla sahip olmaya çalışan Nice, savunmada ise açıklar verdi. Yeni sezonun ilk sınavını ezeli rakiplerinden Lille’e karşı iç sahada verecekler.

Lille Fonseca’ya Güvendi

Yeni sezon hazırlıklarını Paulo Fonseca yönetiminde sürdürmeye devam eden Lille, başarısızlıklarla dolu geçen sezonun ardından, teknik adamına güvenmeye devam etti ve değişikliğe gitmedi. Ligin 10. sırasında yer alan ve Avrupa kupalarına gitmeyi başaramayan Lille, yeni sezonda tüm odağını Fransa Ligue 1’e çevirdi. Transfer döneminin açılmasıyla birlikte Hákon Arnar Haraldsson, Tiago Santos, Samuel Umtiti ve Lisandru Olmeta’yı kadrosuna katan konuk ekip, Timothy Weah, Jonathan Bamba, Jonas Martin ve Fonte ile yolları ayırdı. Kadro kalitesini büyük ölçüde koruyan ve önemli takviyelere imza atan Lille, sezon açılışını Nice deplasmanında yapacak. 5 hazırlık maçından 3 galibiyet, 1 mağlubiyet, 1 beraberlikle ayrılan Fonseca’nın öğrencileri, yeni sezona hazır bir görüntü sergiledi.

Nice – Lille Maç Bilgileri

Nice – Lille Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN Spots 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Riviera Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Melvin Bard, Flavius Daniliuc, Dante, Hichem Boudaoui, Pablo Paulino Rosario, Jérémie Boga, Morgan Sanson, Khephren Thuram-Ulie, Bilal Brahimi, Amine Gouiri.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Benoît Costil, Leny Yoro, Samuel Umtiti, Alexsandro Ribeiro, Tiago Santos, Remy Cabella, Jonathan David, Gabriel Gudmundsson, Benjamin Andre, Mohamed Bayo, Hákon Arnar Haraldsson.

İddaa Tahmini

Yeni sezon öncesi önemli takviyelerle kadrosunu güçlendiren Nice ve Lille, rotasını bu sezon tamamen Fransa Ligue 1’e çeviriyor. Avrupa’da yer almayan iki takımında, sezona iyi bir başlangıç yapacağını düşünüyorum. İki ezeli rakip ilk 90 dakikada rakip fileleri havalandırmayı başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Gaetan Laborde ve Bafode Diakite’nin karşılıklı gollerine sahne olan mücadeleden, kazanan çıkmadı. İki ezeli rakip Nice Lille, yeni sezona 1’er puanla başladı. Kazananları tebrik ederiz.