İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Valencia Bahis Tahmini 11.08.2023

İspanya La Liga’da ilk hafta heyeanı yaşanıyor. Valencia deplasmanda, Sevilla’nın konuğu olacak. Mücadelenin saat 22.30’da başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim. 

Sevilla ve Valencia arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Sevilla kazanır 2.00, beraberlik 3.45, Valencia kazanır ise 3.95 olarak açıklanmış. 

Sevilla’da Hedef Galibiyet 

Sevilla, geçtiğimiz sezonu UEFA Avrupa Ligi şampiyonu olarak tamamlamıştı. Avrupa Ligi’ni en çok kazanan takım unvanına sahip olan Sevilla, sezonu iyi bir şekilde noktaladı. Öte yandan Jose Luis Mendilibar göreve geldikten sonra da La Liga’da iyi sonuçlar alarak sezonu 13. sırada tamamladıklarını belirtelim. Yeni sezonda ise ligin ilk haftasında Valencia’yı konuk edecekler. Eintracht Frankfurt’dan Djibril Sow, Rennes’den Loic Bade ve Espanyol’dan Adria Pedrosa transferleri ile kadrosunu güçlendiren Sevilla’da bu sezon hedef ilk 4. Maç öncesinde Sevilla’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Valencia’nın İşi Zor 

Valencia adına bu sezon yine pek parlak geçeceğe benzemiyor. Zaten geçen sezon kadro kaliteleri pek iyi durumda değildi. Bu sezon ise Yunus Musah, Toni Lato ve Edinson Cavani gibi isimler takımdan ayrıldı. Özellikle Yunus Musah’ın takımdan ayrılması ile hücumda güç kaybettikleri bir gerçek. La Liga’da geçen sezon zar zor kümede kalan Valencia, bu sezon ligin ilk haftasında Sevilla’nın konuğu olacak. Bu sezon elle tutulur tek transferinin ise Levante’den alınan Popelu olduğunu belirtelim. Sevilla’ya konuk olacak Valencia’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Sevilla – Valencia Maç Bilgileri

Sevilla – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’da S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Gonzalo Montiel, Nemanja Gudelj, Kike Salas, Marcos Acuna, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Jose Luis Gaya, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Justin Kluivert, Hugo Duro, Samuel Lino

İddaa Tahmini

Sevilla, geçen sezon Jose Luis Mendilibar göreve geldikten sonra önemli sonuçlar aldı. UEFA Avrupa Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Sevilla, bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek. Valencia ise geçen sezon kıl payı kümede kaldı. Son haftaya kadar kümede kalma mücadelesi verdiler. Bu sezon yine alt sıralara oynayacaklar gibi duruyor. Yunus Musah ve Edinson Cavani gibi 2 önemli hücum oyuncusu takımdan ayrıldı. Sevilla favori taraf. İç sahada konuk edecekleri Valencia karşısında 3 puana yakın taraflar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.75

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.00

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…