İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Almeria Rayo Vallecano İddaa Tahmini 11.08.2023

İspanya La Liga’da Cuma günü 2 maç var. Günün ilk maçında Rayo Vallecano deplasmanda, Almeria’nın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

AlmeriaRayo Vallecano arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Almeria kazanır 2.45, beraberlik 3.45, Rayo Vallecano kazanır ise 3.95 olarak açıklanmış.

Almeria Ligde Kaldı 

Almeria, yeni sezonun ilk haftasında Rayo Vallecano ile karşı karşıya gelecek. Geçen sezon La Liga’da kötü bir sezon geçirdiler ama ligde kalmayı başardılar. Ligin son haftasında Espanyol deplasmanında 3-3 berabere kalan ve 1 puan alan Almeria’nın bu beraberlik ile lige tutunduğunu belirtelim. Takımın en önemli oyuncularından biri olan El Bilal Toure, 28 Milyon Euro’ya Atalanta’ya transfer oldu. Almeria’nın Marsilya’dan Luis Suarez, Real Betis’de Edgar Gonzalez ve Reims’den ise Dion Lopy ile kadrosunu güçlendirdiğini belirtelim. Rayo Vallecano maçı öncesinde Almeria’da Martin Svidersky ve Leo Baptistao sakat olan isimler. 

Fran Beltran Takımdan Ayrıldı 

Rayo Vallecano, La Liga’da geçtiğimiz sezonu orta sıralarda tamamlamıştı. Andoni Iraola Sagarna yönetiminde 49 puan topladılar ve 11. sırada yer aldılar. Bu sezon ise takımın başında Francisco Rodriguez görev yapacak. Yeni hocası ile La Liga’nın ilk haftasında Almeria’nın konuğu olacaklar. Transfer döneminde Alaves’den Florian Lejuene, Cadiz’den Alfonso Espino, Osasuna’dan Aridana Hernandez ile kadrosunu güçlendiren Rayo Vallecaon’da Fran Garcia, Santi Comesana, Estaban Saveljich, Mario Suarez ve Diego Lopez ile de yollar ayrıldı. Ligin ilk haftasında Almeria’ya konuk olacak Rayo Vallecano’da eksik bulunmuyor. 

Almeria – Rayo Vallecano Maç Bilgileri

Almeria – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Juegos Mediterraneos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Almeria’da Martin Svidersky ve Leo Baptistao sakat olan isimler. 

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Diego Marino, Alejandro Pozo, Lucas Robertone, Chumi, Sergio Akieme, Largie Ramazani, Edgar Gonzalez, Samuel Costa, Adrian Embarba, Lazaro, Luis Suarez

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrievski, Ivan Balliu, Abdul Mumin, Aridana Hernandez, Alfonso Espino, Alvaro Garcia, Diego Mendez, Oscar Trejo, Oscar Valentin, Isi Palazon, Randy Nteka

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano, yeni sezona Francisco Rodriguez yönetiminde başlıyor. Andoni Iraola Sagarna ile yollar ayrıldı. Ligin ilk haftasında Almeria’nın konuğu olacaklar. Almeria ise geçen sezon La Liga’da zar zor kümede kalmıştı. Ligin son haftasında Espanyol deplasmanında 3-3 berabere kaldılar ve aldıkları 1 puan ile La Liga’ya tutundular. El Bilal Toure’de takımdan ayrıldı ve Almeria güç kaybetti. Rayo Vallecano’nun bu deplasmanda puan alacağını düşünüyorum. Almeria karşısında kaybetmezler.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.34

intobet Oranı: 02 (ç), Oran 1.55

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…