İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Burnley Manchester City İddaa Tahmini 11.08.2023

İngiltere Premier Lig’de yeni sezon başlıyor. Son şampiyon Manchester City deplasmanda, Burnley’e konuk olacak. Mücadeleyi saat 22.00’de Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

Burnley ve Manchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Burnley kazanır 9.90, beraberlik 5.75, Manchester City kazanır ise 1.32 olarak açıklanmış.

Burnley Sürpriz Peşinde 

Burnley, İngiltere Premier Lig’de yeni sezonun ilk haftasında zorlu bir rakip ile karşılaşacak. Turf Moor’da Premier Lig’in son şampiyonu Manchester City’i konuk edecekler. Vincent Kompany yönetiminde geçen sezon İngiltere Championship’i şampiyon olarak tamamlayan Burnley, doğrudan Premier Lig’e yükselmişti. Üstelik Championship’de 101 puan toplayarak dikkat çektiler. Kadrolarına önemli takviyeler de yapan Burnley’in bu sezon tek hedefi Premier Lig’de kalıcı olabilmek. Ligin ill haftasında Manchester City’i konuk edecek olan Burnley’de Michael Obafemi’nin sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Manchester City Favori Taraf 

Manchester City, yeni sezona mağlubiyet ile başladı. Geçtiğimiz hafta İngiltere Community Shield’da Arsenal ile karşı karşıya gelen Pep Guardiola’nın ekibi, karşılaşmayı penaltılarla kaybetti. Palmer’in golüyle öne geçtiler ama son saniyede yedikleri golle galibiyeti kaçırdılar. Penaltılara giden maçı da 4-1 kaybederek Community Shield’de şampiyonluk şansını kaçırdılar. Maç sonunda Pep Guardiola’nın federasyona olan eleştirileri de dikkat çekti. Premier Lig’de yeni sezona Turf Moor’da merhaba diyecek olan Manchester City’nin Burnley karşısında rahat bir galibiyet alması bekleniyor. Maç öncesinde Manchester City’de Nathan Ake’in sakatlığı var. 

Burnley – Manchester City Maç Bilgileri

Burnley – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Turf Moor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Burnley’de Michael Obafemi’nin sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Manchester City’de Nathan Ake’in sakatlığı var. 

Burnley'in ilk 11’i Belli mi?

Burnley’in muhtemel kadrosu: James Trafford, Connor Roberts, Dara O’Shea, Ameen Al Dakhil, Jordan Beyer, Nathan Redmond, Josh Brownhill, Johann Gudmundsson, Luca Koleosho, Lyle Foster, Anass Zaroury

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Joao Cancelo, Aymeric Laporte, Ruben Dias, John Stones, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Jack Grealish, Phil Foden, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Burnley, geçen sezon Championship’de harikalar yarattı ve şampiyon olarak Premier Lig’e yükseldi. Premier Lig’de bu sezon hedefleri kümede kalmak ama işleri de pek kolay değil. Ligin ilk haftasında Turf Moor’da Manchester City karşısında sürpriz arayacaklar. Manchester City net favori. Geçen hafta Community Shield’da Arsenal’a kaybettiler ve moraller bozuk ama Premier Lig’in ilk haftasında hata yapacaklarını düşünmüyorum. Guardiola’nın ekibi Burnley’i farklı geçer ve ligin ilk haftasında galibiyete ulaşır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.65

intobet Oranı: H2, Oran 1.87

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…