Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Antalyaspor İddaa Tahmini 11.08.2023

Trendyol Süper Lig’de yeni sezon heyecanı bu hafta start alıyor. Antalyaspor deplasmanda, Trabzonspor’un konuğu olacak. Zorlu mücadele saat 21.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Trabzonspor ile Antalyaspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Trabzonspor galibiyetine 1.80, beraberlik tercihine 4.15, Antalyaspor galibiyetine ise 4.44 verildiğini görüyoruz. 

Trabzonspor Merhaba Diyor 

Trabzonspor, 2023-2024 sezonuna merhaba diyor. Trendyol Süper Lig’in açılış maçında Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Nenad Bjelica’nın öğrencileri, bugün karşılaşacağı Antalyaspor karşısında maçın favorisi olarak gösteriliyor. Transfer döneminde Mislav Orsic, Tonio Teklic, Filip Benkovic ve Dimitrios Kourbelis gibi önemli takviyeler yaptılar. Özellikle son dönemde Antalyaspor’a karşı iç sahada önemli sonuçlar alıyorlar. Bu hafta Antalyaspor karşısında yine kazanmaları bekleniyor. Maç öncesinde Trabzonspor’da Mislav Orsic sakat ve kadroda yer almıyor. 

Antalyaspor Adına Zor Maç 

Antalyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz sezonu 13. sırada tamamlamıştı. Son haftalarda aldıkları galibiyetler ile kümede kalmayı başardı. Çok iyi bir sezon geçirmediklerini belirtelim. Bu sezonda da Haji Wright ve Fernando gibi 2 önemli oyuncu da takımdan ayrıldı. Haji Wright Coventry’nin Fernando ise Al Jazira’nın yolunu tuttu. Kırmızı Beyazlılar, yeni sezonun ilk haftasında Trabzonspor deplasmanına konuk olacak. Antalyaspor’u zor bir maçın beklediğini belirtelim. Karşılaşma öncesinde Antalyaspor’da eksik bulunmuyor. 

Trabzonspor – Antalyaspor Maç Bilgileri

Trabzonspor – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 21.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Mislav Orsic sakat ve kadroda yer almıyor. 

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Larsen, Joaquin Fernandez, Stefano Denswil, Eren Elmalı, Dimitrios Kourbelis, Edin Visca, Abdülkadir Ömür, Trezeguet, Anastasios Bakasetas, Maxi Gomez

Antalyaspor ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Atabaerk Dadakdeniz, Bünyamin Balcı, Ömer Toprak, Veysel Sarı, Güray Vural, Jakub Kaluzinski, Fredy, Deni Milosevic, Erdoğan Yeşilyurt, Samm Larsson, Adam Buksa

İddaa Tahmini

Trabzonspor, yeni sezonun ilk haftasında Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Nenad Bjelica yönetiminde pek iyi bir hazırlık dönemi geçiremeyen Bordo Mavililer, Antalyaspor karşısında kazanarak sezona 3 puan ile başlama hedefinde. Antalyaspor ise geçen sezonu alt sıralarda tamamlamıştı. Düşme tehlikesi de yaşadılar ama lige tutundular. Haji Wright’ın Coventry’e transfer olduğunu ve Antalyaspor’un hücumda güç kaybettiğini belirtelim. Trabzonspor’u taraftarı önünde galibiyete yakın görüyorum. Antalyaspor karşısında kazanarak 3 puanı alırlar. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.51

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.80

Maç Sonucu: Bekleniyor…

Maç Sonu Editör Yorumu: Bekleniyor…