sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 10.08.2023

10 Ağustos Perşembe akşamı UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde bizleri bekleyen 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Karabağ – HJK Helsinki: KGVAR, 2.07 (iddaa) – 2.20 (intobet) ; İddaa fikstüründe 10 Ağustos Perşembe akşamı yer alan UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nun ilk maçında, Karabağ ile HJK Helsinki karşı karşıya gelecek. Mücadelenin başlama saati 19:00. Yeni sezona harika bir başlangıç yapan Karabağ, etkisini kısa sürede kaybetti. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yeni sezona merhaba diyen Azerbaycan temsilcisi, Lincoln Red karşısında 2-1 ve 4-0’lık galibiyetlere imza attı. 2. Ön Eleme Turu’nda ise rakip Polonya şampiyonu Rakow olurken, Karabağ rakibine hem deplasmanda hem de iç sahada diş geçiremedi. Deplasmandan 3-2’lik mağlubiyetle döndükten sonra, iç sahada 1-1’lik beraberlikle, devler sahnesine veda etmek zorunda kaldılar. Yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek olan Karabağ, iç sahada HJK Helsinki’yi konuk ediyor. Ev sahibi sadece UEFA Şampiyonlar Ligi’nde değil, aynı zamanda Azerbaycan Premier Ligi’nin ilk haftasında da mağlup oldu. İç sahada ağırladıkları Zira karşısında 1-0’lık mağlubiyet yaşadılar. HJK Helsinki, UEFA Şampiyonlar Ligi serüvenine veda ederken, Finlandiya Veikkausliiga’da ise liderlik koltuğunu geri almayı başardı. Toni Koskela ve öğrencileri, devler sahnesine 2. Ön Eleme Turu’nda yaşadığı Molde mağlubiyetiyle veda ederken, Finlandiya Veikkausliiga sahnesinde 3’te 3 yaparak, SJK’nın ellerinden liderlik koltuğunu geri almayı başardı. Şampiyonlar Ligi 1. Ön Eleme Turu’nda Larne FC’ye karşı üstünlük kurmayı başaran konuk ekip, Molde karşısında ise ilk maçı iç sahada kazanmasına rağmen, ikinci maçta avantajı koruyamadı. Veikkausliiga sahnesinde 3 maçlık seriyle yeniden güven tazeleyen HK Helsnki, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam ediyor. Deplasmanda galibiyet arayacak olan HJK Helsinki, rotasını Avrupa sahnesine çevirdi. Bir tarafta düşüşe geçen Karabağ diğer tarafta ise son haftalarda yeniden yükselişe geçen HJK Helsinki var. İlk maçta favorisi gösterilen Karabağ ve Veikkausliiga’nın lideri HJK Helsinki, 90 dakika sonunda skor üretmeyi başaracaktır.

Arouca – Brann: MS 1, 1.69 (iddaa) – 1.95 (intobet) ; UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu kapsamında, Portekiz temsilcisi Arouca ile Norveç ekibi Brann karşı karşıya gelecek. Mücadele 10 Ağustos Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21.00’de sahne alacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Arouca, tam 6 sezonluk aranın ardından Avrupa sahnesinde boy gösterecek. En son 6 yıl önce Avrupa sahnesinin elemlerinde izlediğimiz ev sahibi, 6 sezon sonra UEFA Avrupa Konferans Ligi için mücadele edecek. Portekiz Premier Ligi’nde geçen sezonu 5. sırada tamamlayan ev sahibi, 3. Ön Eleme Turu’na doğrudan katılıyor. Yeni sezonda göreve Daniel Ramos’u getiren Arouca, 6 yeni transferle kadrosunu güçlendirdi. Yeni sezonun ilk resmi sınavını Portekiz Lig Kupası 2. Tur kapsamında Rio Ave’ye karşı veren ev sahibi, yeni hocasıyla ilk maçını kazandı. 2-0’lık net bir galibiyete imza atan ev sahibinde, galibiyeti getiren goller Kouassi Eboue ve Rafa Mujica’dan geldi. Norveç 1. Ligi’nin son şampiyonu olarak Norveç Eliteserien Ligi’ne yükselen Brann, geçen sezonki en büyük sürprizine ise Norveç Kupası’nda imza attı ve bir alt ligden gelerek kupanın sahibi oldu. Norveç Eliteserien Ligi’nde yeni sezona da harika bir başlangıç yapan Brann, ilk 10 haftada zirvenin en yakın takipçileri arasında yer alırken, son 8 haftada istikrar göstermekte zorlandı. 18 haftayı 9 galibiyet, 3 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan ve 8. sırada yer alan Eirik Horneland ve öğrencileri, son olarak geçtiğimiz hafta HamKaam deplasmanında 2-0’lık galibiyete imza attı. UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’na doğrudan katılan Brann, bu hafta Arouca deplasmanına konuk oluyor. Portekiz Premier Ligi’nin gedikli takımlarından Arouca, Norveç Eliteserien Ligi’ne henüz yeni yükselen Brann karşısına iç saha avantajıyla çıkıyor. Arouca’nın taraftarı önünde ilk maçı kazanacağını düşünüyorum.

Aris Saloniki – Dynamo Kiev: MS 2, 1.92 (iddaa) – 2.15 (intobet) ; UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’nun ilk maçları kapsamında, Aris Saloniki ile Dynamo Kiev karşı karşıya gelecek. Mücadele 10 Ağustos Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21:15’te sahne alıyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’nun ilk maçına ev sahipliği yapacak olan Aris Saloniki, geçen sezon Yunanistan Süper Ligi’nde normal sezonu ve Şampiyonluk Turu’nu 5. olarak tamamlarken, Konferans Ligi biletini cebine koydu. Ön elemelerde izlediğimiz ev sahibi, yeni sezonda Apostolos Terzis yönetiminde yoluna devam ediyor. Transfer döneminde 15 isimle yollarını ayıran Aris Saloniki, oren Moron, Ronald Matarrita, Neven Djurrasek, Martin Montoya, Pavicic, Ferrari, Jules, Fattore, Aidonis, Saverio ve Lefteris Choutesiotis’i renklerine bağladı. Kadrosunu güçlendiren ev sahibi, yeni sezonu Konferans Ligi kapsamında açarken, Ararat-Armenia’ya karşısında toplamda 2-1’lik skorla tur biletini cebine koydu. Ev sahibi bu kez Dynamo Kiev’i evinde ağırlayacak. Dynamo Kiev cephesinde bir kez daha önemli ayrılıklar yaşandı. Son yıllarda savaşın etkilerinden kurtulmakta zorlanan Ukrayna temsilcisi, gidenlerin yerini doldurmakta zorlanıyor. Mircea Lucescu yönetiminde geçen sezon şampiyonluktan uzak kalan konuk ekip, sezonu UEFA Avrupa Konferans Ligi potasında noktaladı. 15 isim yeni sezon öncesi takımdan kiralık olarak ayrılırken, sadece Andriy Yarmolenko transfer edildi. UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda mücadele edecek olan Dynamo Kiev, Ukrayna Premier Ligi’nde sezona üst üste galibiyetlerle başladı. İlk 2 hafta Minai ve Obolon-Brova karşısında bulduğu 4’er golle galip gelen konuk ekip, kalesinde ise toplamda 3 gole izin verdi. Yeni sezona hücum hattı fırtına gibi başlarken, Vladyslav Vanat ve Andriy Yarmolenko performanslarıyla dikkat çekti. Dynamo Kiev galibiyetlerine UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde devam etmek istiyor. Yeni sezon üst üste galibiyetlerle başlayan Dynamo Kiev, güç kaybetmesine rağmen iyi bir oyun planı ortaya koydu. Lucescu önderliğinde sezona iddialı bir giriş yapan Dynamo Kiev, kazanmaya Konferans Ligi sahnesinde devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 6.71

intobet Bahis Oranı: 9.22