İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Athletic Bilbao Real Madrid İddaa Tahmini 12.08.2023

İspanya La Liga’da Cumartesi gününün kapanış maçı. Athletic Bilbao evinde, Real Madrid karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşmayı saat 22.30’da S SPORT Plus kanalından takip edebilirsiniz.

Athletic Bilbao ve Real Madrid arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Athletic Bilbao kazanır 3.35, beraberlik 3.55, Real Madrid kazanır ise 2.15 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile ‘karşılıklı gol var’ seçeneğine 15.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Athletic Bilbao Sezonu Açıyor

Athletic Bilbao, La Liga’da geçtiğimiz sezonu 8. Sırada tamamladı. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayınca, UEFA Konferans Ligi bileti de alamadılar. Osasuna, Elche ve Real Madrid maçlarındaki puan kayıpları moralleri bozmuştu. La Liga’da yeni sezonun ilk haftasında ise San Mames Barria’da Real Madrid’i konuk edecekler. Transfer döneminde Real Sociedd’da Javier Marton ve Mallorca’dan Ruiz De Galarreta ile kadrosunu güçlendiren Athletic Bilbao’da Inigo Martinez, Oier Zarraga, Alex Petxa, Mikel Balenziaga ve Ander Capa ise takımdan ayrıldı. Real Madrid maçı öncesinde Athletic Bilbao’da Yuri Berchiche ve Yeray Alvarez’in sakatlıkları sürüyor.

Real Madrid’de 3 Eksik

Real Madrid, La Liga’da bu sezon şampiyonluğun yine en güçlü adayı ama geçen sezon ezeli rakibi Barcelona’ya şampiyonluğu kaptırmışlardı. La Liga’nın yanı sıra UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de işler istedikleri gibi gitmedi ve Manchester City’e farklı kaybederek elendiler. Transfer dönemine Jude Bellingham transferi ile giren Real Madrid, Fran Garcia, Joselu ve Arda Güler takviyeleri ile kadrosunu güçlendirdi. Golcü Karim Benzema, Marco Asensio, Eden Hazard ve Mariano Diaz’da takımdan ayrılan isimler oldu. Carlo Ancelotti’nin ekibi yeni sezonun ilk maçında San Mames Barria’da Athletic Bilbao’ya konuk olacak. Maç öncesinde Real Madrid’de Arda Güler, Tibaout Courtois ve Ferland Mendy sakat olan isimler.

Athletic Bilbao – Real Madrid Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 22.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Athletic Bilbao’da Yuri Berchiche ve Yeray Alvarez’in sakatlıkları sürüyor. Real Madrid’de Arda Güler, Tibaout Courtois ve Ferland Mendy sakat olan isimler.

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Smino, Oscar De Marcos, Daniel Vivian, Aitor Paredes, Inigo Lekue, Ruiz de Galarreta, Mikel Vesga, Unai Gomez, Iker Muniain, Nico Williams, Inaki Williams

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Daniel Carvajal, Eder Militao, David Alaba, Fran Garcia, Federico Valverde, Aurelin Tchouameni, Eduardo Camavinga, Jude Bellingham, Rodrygo, Vinicius Junior

İddaa Tahmini

Athletic Bilbao, yeni sezon öncesi hazırlık kampında pek iyi sonuçlar alamadı. Şimdiye kadar 7 hazırlık maçı oynadılar ve sadece 1 galibiyet alabildiler. Üstelik ligin ilk haftasında da Real Madrid ile karşılaşacaklar. Real Madrid, geçen sezon La Liga’da şampiyonluğu Barcelona’ya kaptırmıştı. Karim Benzema ve Marco Asensio takımdan ayrıldı. Jude Bellingham takviyesi ile de güç kazandılar. San Mames Barria’da gollü bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum. Her iki takımda skor üretecektir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.48

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 15.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, rahat bir galibiyet aldı. Rodrygo ve Vinicius Junior’un golleriyle 2-0 kazandılar ve 3 puanın sahibi oldular.