İddaa Tahminleri ve Analizleri

Bayern Münih Leipzig İddaa Tahmini 12.08.2023

Bayern Münih ile Leipzig, Almanya Süper Kupa finalinde karşı karşıya geliyor. 12 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 21.45’te başlama düdüğü çalınacak mücadeleyi, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Bets10, Bayern Münih galibiyetine 1.57, beraberliğe 4.50, Leipzig galibiyetine ise 5.50 oran belirlemiş durumda. Sezon açılışına özel Bets10 tarafından hazırlanan özel oranlarda ise, Bayern Münih galibiyeti 15.00 oran kazandırıyor. 100 TL yatırmanız halinde ise 30.00 oran kazanma şansına sahip olacaksınız.

Bayern Münih Kupayı İstiyor

Bayern Münih felaketin kıyısından döndü. Geçen sezon Almanya Bundesliga’da son 2 haftaya kadar lider girmeyi başaran Bavyera ekibi, son haftaya girilirken liderliği Dortmund’a kaptırdı. Liderin puan kaybettiği haftada kazanan ev sahibi, Almanya Bundesliga’da üst üste 11. şampiyonluğun yaşadı. Göreve sezon ortasında gelen Tuchel, zor günler yaşamasına rağmen takımını başarıya taşıdı. Yeni sezonda savunmaya önemli takviyeler yapan Bayern Münih, Min-jae Kim, Konard Laimer, Raphaël Guerreiro kadrosuna kattı. Lucas Hernández , Sadio Mane, Yan Sommer ve Marcel Sabitzer ise takımdan ayrıldı. Yeni sezonu Süper Kupa finalinde açacak olan Tuchel’in öğrencileri, sezonun ilk kupa fırsatını kaçırmamak istiyor.

Leipzig Gidenlerin Yerini Doldurmak İstiyor

Leipzig gidenlerin yerini doldurmaya çalışıyor. Transfer döneminin açılmasıyla birlikte Josko Gvardiol, Dominik Szoboszlai ve Christopher Nkunku gibi takımın 3 yıldızı yüksek bonservis bedelleriyle takımdan ayrıldı. Loïs Openda, Christoph Baumgartner, Benjamin Sesko, Nicolas Seiwald, El Chadaille Bitshiabu transferleriyle gidenlerin yerini doldurmaya çalışan konuk ekip, yeni sezonu Almanya Süper Kupa finaliyle açacak. Geçen sezon Marco Rose yönetiminde Almanya DFB Kupası’nda şampiyonluk yaşayan, Almanya Bundesliga’nın ise 3. sırasında yer alan Leipzig, genç teknik adamı önderliğinde iyi bir sezon geçirdi. Yeni sezona kupayla başlama şansı bulan konuk ekip, Bundesliga şampiyonu Bayern Münih karşısında sürpriz arayacak. Rakip kadro kalitesini büyük ölçüde korurken, konuk ekipte ise fazlasıyla değişim yaşandı.

Bayern Münh – Leipzig Maç Bilgileri

Bayern Münih – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih takımında Eric Choupo-Moting, Manuel Neuer ve Raphael Guerreiro’nun sakatlıkları devam ediyor. Leipzig’de ise Peter Gulacsi, Bitshiabu ve Amadou Haidara’nın sakatlıkları bulunuyor.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Joao Cancelo, Min-jae Kim, Matthijs de Ligt, Benjamin Pavard, Jamal Musiala, Leroy Sane, Konrad Laimer, Joshua Kimmich, Serge Gnabry, Thomas Müller.

Leipzig’in 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Janis Blaswich, Willi Orban, Chadaille Bitshiabu, Mohamed Simakan, Benjamin Henrichs, Emil Forsberg, Christoph Baumgartner, Kevin Kampl, David Raum, Timo Werner, Loïs Openda.

İddaa Tahmini

Yeni sezonda gidenlerin yerini dolduran Bayern Münih, güçlü bir kadroyla sezona giriş yapıyor. Süper Kupa finaline Almanya Bundesliga2nın son şampiyonu olarak çıkacak olan Bayern Münih, Leipzig karşısında galip gelmeyi başarır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.57

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 30.00

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Süper Kupa’nın sahibi Leipzig oldu. Almanya DFB Kupası’nın son sahibi, Almanya Bundesliga şampiyonu karşısında sezonu harika bir galibiyetle açarken, 3 gol bulduğu zorlu mücadelede, kalesinde gole geçit vermedi.