Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Marsilya Reims İddaa Tahmini 12.08.2023

beIN SPORTS 4 ekranlarından 12 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 18:00’de naklen yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Marsilya ile Reims karşı karşıya gelecek.

intobet, Marsilya galibiyetine 1.68, beraberliğe 4.10, Reims galibiyetine ise 4.90 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.77, 2.5 Alt 2.04 oran kazandırıyor.

Marsilya Evine Mağlubiyetle Döndü

Marsilya cephesinde yeni sezon öncesi önemli değişimler yaşadı. Geçen sezon takımın başında olan Igor Tudor, ev sahibini UEFA Şampiyonlar Ligi’ne taşımayı başarsa da, yeni sezon öncesi yollar ayrıldı. Göreve Marcelino’yu getiren Marsilya, Iliman Ndiaye, Amine Harit, Renan Lodi, İsmaila Sarr, Ruslan Malinovskyi ve Kondogbia ve Aubameyang transferleriyle gücüne güç kattı. Yeni sezonun ilk sınavını UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda veren ev sahibi, konuk olduğu Panathinaikos deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. 65. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etmek zorunda kalan Marsilya, yeni transferlerinden henüz istediği verimi alamadı. Ev sahibinde Fransa Ligue 1 serüveni ise bu hafta iç sahada Reims karşısında başlıyor. Sezonu mağlubiyetle açan Marsilya, ligde kazanmak istiyor.

Reims Üst Sıraları Hedefliyor

Reims cephesinde Will Still dönemi devam ediyor. Genç teknik adam ilk kez bu seviyede bir görev alırken, Reims ile geçen sezona damga vurdu. Konuk ekip sezonu orta sıralarda kapatmasına karşın, 38 haftalık fikstüre 20 maçlık yenilmezlik serisiyle damga vurdu. Tarihi başarıyla yeni sezon için umutlanan Reims, transfer döneminde 8 yeni ismi renklerine bağladı. Keito Nakamura, Joseph Okumu, Teddy Teuma ve Amine Salama gibi önemli oyuncuları kadrosuna kazandıran konuk ekip, bu kez Still yönetiminde üst sıraları hedefliyor. Sezon açılışını Marsilya deplasmanda yapacak olan Reims, geçen sezon rakibine hem iç saha hem de deplasmanda kaybetti.

Marsilya – Reims Maç Bilgileri

Marsilya – Reims Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya’da Pape Gueye ve Leonardo Balerdi bu hafta kart cezalısı. Reims cephesinde ise Emmanuel Agbadou kart cezalısı. Cheick Keita ve De Smet’in ise sakatlıkları bulunuyor.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Samuel Gigot, Ruslan Malinovskyi, Renan Lodi, Jonathan Clauss, Valentin Rongier, Geoffrey Kondogbia, Ismaïla Sarr, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Iliman Ndiaye.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Patrick Pentz, Wout Faes, Yunis Abdelhamid, Marshall Munetsi, Nicolas Pallois, Maxime Busi, Folarin Balogun, Arber Zeneli, Thomas Foket, Quentin Merlin, Alexis Flips.

İddaa Tahmini

Yeni sezona mağlubiyetle başlayan Marsilya, taraftarı önünde bir hata daha yapmak istemiyor. Harika bir transfer dönemi geçiren Reims ise üst sıra hedefiyle sezona girerken, ilk maçtan galibiyetle çıkmak istiyor. Sahadan galibiyetle ayrılabilecek güce sahip iki takımında, mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Marsilya galibiyetiyle sona eren mücadelede, taraflar skor üretmeyi başardı. Yeni sezona iddialı bir kadro kuran Marsilya ve Reims, bu hafta hücum performanslarıyla bizleri yanıltmadı.