Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

PSG Lorient İddaa Tahmini 12.08.2023

PSG evinde Lorient‘i konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in ilk hafta mücadelesi, 12 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 22.00’de sahne alıyor. Futbol severler mücadeleyi beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı izleyebilir.

intobet, PSG galibiyetine 1.31, beraberliğe 5.80, Lorient galibiyetine ise 9.40 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 1.98 oran kazandırıyor.

PSG Luis Enrique’ye Emanet

Fransa Ligue 1’in son şampiyonu PSG, yeni sezonda Luis Enrique’ye emanet. Galtier yönetiminde Fransa Ligue 1 şampiyonluğu yaşayan ev sahibi, Şampiyonlar Ligi’nden istediğini alamayınca, çareyi teknik adam değişikliğinde buldu. Başarılı bir kariyere sahip olan Luis Enrique göreve gelirken, PSG transfer döneminde Manuel Ugarte, Lucas Hernandez, Hugo Ekitike, Kang-in Lee ve Xavi Simons’u kadrosuna kattı. Lionel Messi, Ramos, Icardi ve Ebimbe ise takımdan ayrıldı. Gücüne güç katan ev sahibinde, Mbappe ve Neymar’ın ise takımdan ayrılma ihtimali konuşuluyor. Fransa Ligue 1’de uzun süredir kurduğu güçlü kadrolarla şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösterilen ev sahibi, bir kez daha sezona şampiyonluğun favorisi olarak başlıyor. İlk hafta iç sahada konuk edecekleri Lorient karşısında galibiyet arayacaklar.

Lorient Önemli Takviyeler Yaptı

Lorient yeni sezonda kadrosunu Formose Mendy, Aiyegun Tosin, Dembo Sylla, Dominique Youfeigane ve Romain Faivre transferleriyle güçlendirdi. Geçen sezonu Fransaa Ligue 1’in 10. sırasında tamamlayan konuk ekip, son 5 haftaya kadar UEFA Avrupa Konferans Ligi için mücadele ederken, son düzlükte üst üste hatalara imza attı. Hedefine ulaşamamasına karşın, Régis Le Bris yönetiminde iyi bir sezon geçirdiklerini söyleyebiliriz. Yeni sezonda teknik adamına güvenerek yola devam eden Lorient, ilk sınavını son şampiyon PSG’ye karşı verecek. Geçen sezon bu zorlu deplasmandan 2-1’lik galibiyetle çıkmayı başarmışlardı.

PSG – Lorient Maç Bilgileri

PSG – Lorient Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc De Princes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

PSG cephesinde Alexandre Letellier, Sergio Rico, Kimpembe ve Nuno Mendes’in sakatlıkları bulunuyor. Neymar ve Bernat ise kadroya alınmadı. Lorient takımında ise  Igor Silva, Ayman Kari, Aiyegun Tosin, Quentin Boisgard ve Benjamin Mendy’nin sakatlıkları bulunuyor.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Timothee Pembele, Lucas Hernández, Zaire Emery, Danilo Pereira, Vitor Ferreira, Vitinha, Kang-in Lee, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Montassar Talbi, Chrislain Matsima, Vincent Le Goff, Victor Makengo, Bamo Meite, Julien Ponceau, Darlin Ngameni, Yoann Cathline, Aiyegun Tosin, Armand Lauriente.

İddaa Tahmini

PSG yeni sezondan daha fazlasını istiyor. Şampiyonluğa rağmen hocasını değiştiren ve önemli transferlerle kadrosunu güçlendiren PSG, yeni sezonu taraftarı önünde rahat bir galibiyetle açacak ve Lorient engelini zorlanmadan geçmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.60

intobet Oranı: H1, Oran 1.82

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG ve Lorient ilk haftada skor üretmeyi başaramadı. İki takımda gol fırsatlarını değerlendirmeyi başaramazken, favori olarak sahaya çıkan son şampiyon PSG, Fransa Ligue 1’e etkisiz bir başlangıç yaptı.