sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 11.08.2023

İddaa fikstüründe 11 Ağustos Cuma akşamı yer alan 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Fransa Ligue 1 ve Almanya DFB Kupası mücadeleleriyle, kazanmanızı dileriz.

Sandhausen – Hannover 96: MS 2, 1.91 (iddaa) – 2.17 (intobet) ; 11 Ağustos Cuma akşamı Almanya DFB Kupası 1. Tur kapsamında sahne alacak mücadelede, Sandhausen ile Hannover 96 karşı karşıya gelecek. Mücadelenin başlama saati 19:00. Almanya 3. Ligi’nde mücadele veren Sandhausen, Almanya DFB Kupası 1. Tur kapsamında Hannover 96 karşısına çıkacak. Geçen sezon Almanya 2. Bundesliga’da rakibiyle birlikte mücadele eden ev sahibi, en zayıf halka olarak 2. Bundesliga’ya veda etti. Yeni sezonda göreve Danny Galm’ı getiren Sandhausen, 3. Lig serüvenine ise beraberlikle başladı. Geçtiğimiz hafta Lubeck deplasmanına konuk olan ev sahibi, karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Savunma ağırlık bir futbolla karşımıza çıkan Sandhausen, hücum hattında hiçbir varlık gösteremedi. Geçen sezon Hannover 96 karşısında 2 maçta da mağlubiyetlerden kurtulamayan ev sahibi, yeni sezonda da rakibine karşı güven vermiyor. Almanya 2. Bundesliga ekiplerinden Hannover 96, yeni sezona beklenmedik bir başlangıç yaptı. Stefan Leitl ve öğrencileri, sezon açılışını taraftarı önünde Elversberg’e karşı yaparken, 2-0 geriden gelerek 2-2’lik beraberliği aldı. 2. hafta ise Nürnberg deplasmanına konuk oldular. İlk haftanın aksine maça çok daha iyi bir başlangıç yapan konuk ekip, bu kez rakibine karşı kurduğu 2-0’lık üstünlüğü koruyamadı ve galibiyeti kaçırdı. Savunma hattı bir türlü beklenilen form grafiğini yakalayamazken, hücum hattında ise Hannover 96’nın harikalar yarattığını söyleyebiliriz. Özellikle Cedric Teuchert sezona gol yollarında fırtına gibi bir başlangıç yaparken, rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Almanya DFB Kupası’nda galibiyet arayacak olan Hannover 96, bir alt ligde mücadele eden Sandhausen karşısına çıkacak. Yeni sezona iyi sayılabilecek bir başlangıç yapan Hannover 96, ilk 2 haftada galibiyet hedefine ulaşmayı başaramasa da, umut vaad eden bir performans ortaya koydu. Ligde 2 haftadır beraberliklerle yetinen konuk ekip, Almanya DFB Kupası’nda kazanmayı bilecektir.

Braunschweig – Schalke 04: MS 2, 1.63 (iddaa) – 1.90 (intobet) ; Almanya 2. Bundesliga ekiplerinden Braunschweig ile Schalke 04, Almanya DFB Kupası 1. Tur kapsamında karşı karşıya gelecek. 11 Ağustos Cuma akşamı fikstüründe yer alan mücadele, saat 21:45’te başlıyor. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Braunschweig, Almanya 2. Bundesliga serüvenine üst üste mağlubiyetlerle başladı. Yeni sezonda Jens Hartel hamlesi kötü gidişata çare olmadı. Geçtiğimiz sezonun küme düşme adayları arasında yer alan ve son haftalarda küme düşmekten zor kurtulan Braunschweig, yeni sezonun ilk 2 haftasında puan çıkaramadı. İç sahada konuk ettikleri Holstein Kiel karşısında yaşadıkları 1-0’lık mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta konuk oldukları Magdeburg deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle döndüler. Kısa sürede yeniden Almanya 2. Bundesliga’nın zayıf halkaları arasında yer alan ev sahibi, bu sezon ligde beraber mücadele edeceği Schalke 04 karşısında galibiyet arayacak. Ligde aradığı başarıyı bulamayan ev sahibi, DFB Kupası 1. Tur kapsamında kazanmak istiyor. Schalke 04 takımı Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz sezon tam anlamıyla kabusu yaşadı. İlk haftalardan itibaren en zayıf halka olmaktan kurtulmayı başaramayan konuk ekip, sezon sona erdiğinde lige veda etmek zorunda kaldı. Yeni sezonda 2. Bundesliga’da mücadele eden Thomas Reis ve öğrencileri, ilk hafta konuk olduğu Hamburg deplasmanından 5-3’lük mağlubiyetle döndü. İlk haftaya savunma zafiyetleri damga vururken, Schalke 04 karşılaşmayı 10 kişi tamamlamak zorunda kaldı. Sezona son derece kötü bir başlangıç yapan konuk ekip, geçtiğimiz hafta ise iç sahada ağırladığı Kaiserslautern karşısında 3-0’lık net bir galibiyetle, yaptığı kötü sezon başlangıcını unutturmayı başardı. Bu hafta Almanya DFB Kupası 1. Tur kapsamında Braunschweig karşısına çıkacaklar. Almanya 2. Bundesliga’da ilk hafta mağlubiyetini unutturmayı başaran Schalke 04, iç sahada geçtiğimiz hafta harika bir performans sergiledi ve güven tazeledi. Konuk ekip Braunschweig karşısında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Nice – Lille: KGVAR, 1.50 (iddaa) – 1.70 (intobet) ; Fransa Ligue 1’de yeni sezon heyecanı 11 Ağustos Cuma akşamı başlıyor. Sezonun açılış maçında Nice evinde Lille’i konuk edecek. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadeleyi, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Fransa Ligue 1’de etkisiz bir sezon geçiren Nice cephesinde, bir kez daha teknik adam değişikliği yaşandı. Geçen sezon 2 farklı hocayla üst sıralara yetişemeyen ve sezonu 9. sırada kapatmak zorunda kalan ev sahibi, yeni sezonda göreve Francesco Farioli’yi getirdi. Genç teknik adam Türkiye kariyeriyle dikkat çekmeyi başarmıştı. Büyük umutlarla göreve gelen Farioli, takımını 5 hazırlık maçında sadece 1 kez galibiyete taşıyabildi. Transfer döneminde Calvin Stengss, Kasper Dolberg, Andy Delort ve Aaron Ramsey ile yollarını ayıran Nice, Terem Moffi, Jeremie Boga ve Morgan Sanson’u renklerine bağladı. Ev sahibinin yeni sezonda önemli takviyeler yaptığını belirtelim. Hazırlık maçlarında hücum ağırlıklı bir futbol sergileyen ve rakibinden topa daha fazla sahip olmaya çalışan Nice, savunmada ise açıklar verdi. Yeni sezonun ilk sınavını ezeli rakiplerinden Lille’e karşı iç sahada verecekler. Yeni sezon hazırlıklarını Paulo Fonseca yönetiminde sürdürmeye devam eden Lille, başarısızlıklarla dolu geçen sezonun ardından, teknik adamına güvenmeye devam etti ve değişikliğe gitmedi. Ligin 10. sırasında yer alan ve Avrupa kupalarına gitmeyi başaramayan Lille, yeni sezonda tüm odağını Fransa Ligue 1’e çevirdi. Transfer döneminin açılmasıyla birlikte Hákon Arnar Haraldsson, Tiago Santos, Samuel Umtiti ve Lisandru Olmeta’yı kadrosuna katan konuk ekip, Timothy Weah, Jonathan Bamba, Jonas Martin ve Fonte ile yolları ayırdı. Kadro kalitesini büyük ölçüde koruyan ve önemli takviyelere imza atan Lille, sezon açılışını Nice deplasmanında yapacak. 5 hazırlık maçından 3 galibiyet, 1 mağlubiyet, 1 beraberlikle ayrılan Fonseca’nın öğrencileri, yeni sezona hazır bir görüntü sergiledi. Yeni sezon öncesi önemli takviyelerle kadrosunu güçlendiren Nice ve Lille, rotasını bu sezon tamamen Fransa Ligue 1’e çeviriyor. Avrupa’da yer almayan iki takımında, sezona iyi bir başlangıç yapacağını düşünüyorum. İki ezeli rakip ilk 90 dakikada rakip fileleri havalandırmayı başarır.

Toplam İddaa Oranı: 4.66

intobet Bahis Oranı: 7.00