İddaa Tahminleri ve Analizleri

Essen Hamburg Maç Tahmini 13.08.2023

Almanya 3. Lig ekiplerinden Essen ile 2. Bundesliga temsilcisi Hamburg, 13 Ağustos Pazar günü karşı karşıya gelecek. Almanya DFB Kupası 1. Tur mücadelesi, Türkiye saati ile 14:00’de başlıyor.

Georg Melches Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Betroad, Essen galibiyetine 5.73, beraberliğe 4.69, Hamburg galibiyetine ise 1.53 oran belirlemiş durumda.

Essen Mağlubiyetle Başladı

Almanya 3 .Lig’de geçtiğimiz sezon küme düşmekten zor kurtulan Essen, kötü bir sezonu geride bırakmasına karşın, Christoph Dabrowski yönetiminde yoluna devam ediyor. Yeni sezon öncesi 9 transferle kadrosunu güçlendiren ev sahibi, ilk hafta konuk olduğu Hallescher deplasmanından mağlubiyetle döndü. İlk 45 dakika oyun hakimiyetini tamamen rakibine kaptıran Essen cephesinde, ikinci yarı Isiah Ahmad Young’un golü mağlubiyete engel olmadı. Almanya DFB Kupası 1. Tur kapsamında Hamburg karşısına çıkacak olan Essen, yeni sezona iyi bir başlangıç yapamadı.

Hamburg Deplasmanda Favori

Almanya 2. Bundesliga ekiplerinden Hamburg ise yeni sezonda mağlubiyete yer vermedi. Tim Walter ve öğrencileri, 2 haftalık fikstürü 4 puanla geride bıraktı. Almanya Bundesliga’ya yükselme şansını Play Off mağlubiyetiyle kaçıran Hamburg, yeni sezonda hem kadro kalitesini korudu hem de 5 takviyeyle elini güçlendirdi. Yeni sezonun ilk haftası Schalke 04 karşısında 5-3’lük galibiyete imza atan konuk ekip, geçtiğimiz hafta ise Karlsruher ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Harika bir hücum performansı sergileyen Hamburg, savunma hattında ise önemli açıklar verdi. Almanya DFB Kupası 1. Tur kapsamında Essen deplasmanında izleyeceğimiz konuk ekip, galibiyetin favorisi.

Essen – Hamburg Maç Bilgileri

Essen – Hamburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 14:00’de start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Georg Melches Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Essen'in 11’i Belli mi?

Essen’in muhtemel kadrosu: Jakob Golz, Felix Bastians, Rios Alonso, Thomasa Eisfeld, Marvin Obuz, Lucas Brumme, Troben Müsel, Vinko Sapina, Andreas Wiegel, Doumbouya, Ahmad Young.

Hamburg’un 11’i Belli mi?

Hamburg’un muhtemel kadrosu: Daniel Heuer Fernandes, Sebastian Schonlau, Jonas David, Nicolas Oliveira, Va Der Brempt, Jonas Meffert, Levin Öztunalı, Ludovit Reis, Immanuel Pherai, Robert Glatzel, Dompe.

İddaa Tahmini

Almanya 2. Bundesliga’da geçen sezon şampiyonluğu kaçıran Hamburg, yeni sezona ise iddialı bir başlangıç yaptı. İlk 2 haftada mağlubiyete yer vermeyen Hamburg, Almanya DFB Kupası serüvenine galibiyetle başlayacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.31

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.53

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Normal sürede tam 6 gol atılırken, Essen ve Hamburg birbirlerine üstünlük kurmayı başaramadı. Mücadele uzatmalara devam ederken, Hamburg uzatmalarda bulduğu tek golle turu atlamayı başardı.