İddaa Tahminleri ve Analizleri

Manchester City Sevilla Bahis Tahmini 16.08.2023

UEFA Süper Kupası final maçında heyecan dorukta. Manchester City ile Sevilla’nın kozlarını paylaşacağı mücadeleyi saat 22.00’de TV 8,5 kanalından takip edilebilecek.

Manchester City ve Sevilla arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Manchester City kazanır 1.37, beraberlik 5.40, Sevilla kazanır ise 9.60 olarak açıklanmış. 

Manchester City Moralli 

Manchester City’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Turf Moor’da Burnley’in konuğu olan Manchester City, Erling Haaland ve Rodri’nin golleriyle 3-0 kazandı ve sezonu 3 puan ile açtı. Son şampiyon Pep Guardiola’nın ekibi Premier Lig’de bu sezonun da en büyük favorisi. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Manchester City, Süper Kupa finalinde Sevilla ile karşı karşıya gelecek. Maçın net favorisi olan Manchester City’de Kevin De Bruyne’un sakatlığı bulunuyor. 

Sevilla Evinde Kaybetti

Sevilla, La Liga’da geçtiğimiz hafta beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Ramon Sanchez Pizjuan’da konuk ettikleri Valencia’ya 2-1 kaybettiler. Geçen sezon Jose Luis Mendilibar’ın göreve gelmesinin ardından iyi sinyaller veren Sevilla, lige tutunmayı başarmıştı. UEFA Avrupa Ligi’nde ise finalde West Ham’ı mağlup ederek şampiyonluğa ulaştılar. Bu hafta içi Şampiyonlar Ligi şampiyonu Manchester City ile UEFA Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecekler. Sevilla’yı son derece zor bir karşılaşma bekliyor. Maç öncesinde Sevilla’da eksik bulunmadığını belirtelim. 

Manchester City – Sevilla Maç Bilgileri

Manchester City – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TV 8,5 kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Karaiskakis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Ruben Dias, Nathan Ake, Rodri, Bernardo Silva, Jack Grealish, Phil Foden, Julian Alvarez, Erling Haaland

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Gonzalo Montiel, Nemanja Gudelj, Loic Bade, Marcos Acuna, Fernando, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri

İddaa Tahmini

Manchester City, bildiğimiz gibi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde şampiyonluğa ulaşmıştı. Finalde İnter’i 1-0 mağlup ettiler ve tarihinde ilk kez bu sevinci yaşadılar. Premier Lig’de ise yeni sezon start aldı ve geçen hafta Burnley karşısında da 3-0 kazanark sezona 3 puan ile başladılar. Sevilla ise geçen sezon La Liga’da beklentilerin altında kaldı ama Jose Luis Mendilibar yönetiminde UEFA Avrupa Ligi şampiyonu oldular. Avrupa’nın en büyük 2 kupasını kazanan Manchester City ve Sevilla, bugün Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Manchester City farklı kazanır ve Süper Kupa’da şampiyon olur.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.73

Bets10 Oranı: H1, Oran 2.03

Maç Sonucu: 1-1 (5-4 Penaltılar)

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City şampiyon oldu. Normal süresi 1-1 biten maçı penaltılarla 5-4 kazanarak UEFA Süper Kupasında şampiyonluğa ulaştılar.