UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Osijek Adana Demirspor İddaa Tahmini 17.08.2023 

UEFA Konferans Ligi 3. Eleme turu heyecanı devam ediyor. Adana Demirspor deplasmanda, Osijek’in konuğu olacak. Mücadelenin saat 21.00’de başlayacağını ve TV 8,5 kanalından yayınlanacağını belirtelim. 

Osijek Adana Demirspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Osijek kazanır 2.30, beraberlik 4.00, Adana Demirspor kazanır ise 2.60 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde 2.5 Gol Üstü tercihine 20.00 oran verildiğini belirtelim.  

Osijek’den Puan Kaybı

Osijek, ilk maçta Adana Demirspor karşısında yokları oynadı. Cherif Ndiaye’yi tutamadılar ve sahadan 5-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bu sonucun ardından Stjepan Tomas’ın ekibinin tur umutları da iyice azaldı diyebiliriz. Turu geçmeleri için Adana Demirspor karşısında 5 farklı galip gelmeleri gerekiyor. Hafta sonu ise Hırvatistan Ligi’nde ilk puan kaybını yaşayan Osijek, konuk olduğu Istra 1961 deplasmanından 4-4’lük beraberlik ile ayrıldı. İlk 3 haftada 7 puan toplayan Osijek, lider Hajduk Split’in ardından 2. Sırada yer alıyor. Adana Demirspor maçı öcnesinde Osijek’de eksik yok.

Adana Demirspor’dan 3 Puan

Adana Demirspor, Süper Lig’de yeni sezona 3 puan ile başladı. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Çaykur Rizespor’u konuk eden Patrick Kluivert’ın ekibi sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Yusuf Erdoğan’ın uzatma dakikalarında attığı golle 3 puanı alan Adana Demirspor, bu hafta içi UEFA Konferans Ligi’nde Osijek’in konuğu olacak. İlk maçı Adana’da 5-1 kazanan Adana Demirspor’un büyük ihtimalle play off turuna yükselmesi bekleniyor. Bu deplasmanda 3 farklı mağlubiyette bile, Adana Demirspor’un turu geçeceğini belirtelim. Maç öncesinde Adana Demirspor’da önemli bir eksik yok.

Osijek – Adana Demirspor Maç Bilgileri

Osijek – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TV8,5 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 21.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Gradski Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Osijek'in ilk 11’i Belli mi?

Osijek’in muhtemel kadrosu: Marco Malencia, Styopa Mkrtchyan, Stefanos Evangelou, Alexander Drambayev, Darko Nejasmic, Vedran Jugovic, Mijo Caktas, Sime Grzan, Petar Brlek, Petar Pusic, Ramon Mierez

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Andreaw Gravillon, Mert Çetin, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Nani, Emre Akbaba, Cherif Ndiaye

İddaa Tahmini

Adana Demirspor, sezona çok iyi başladı. UEFA Konferans Ligi 2. turunda Romanya ekibi CFR Cluj’u eleyen temsilcimiz, 3. turda ise Osijek karşısında 5-1 kazanarak tur kapısını araladı. Geçen hafta sonu Çaykur Rizepor karşısında da kazanarak Süper Lig’e 3 puan ile başlayan Adana Demirspor’da moraller yerinde. Osijek’ın turu geçmesi mucizelere bağlı. İlk maçı 5-1 kaybettiler. Yine benzer bir maç olabilir. Tercihimi gollerden yana kullanacağım. En az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.41

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Osijek rövanş maçını kazanmayı başardı ama tur için yetmedi. İlk maçı 5-1 kazanan Adana Demirspor, play off turuna adını yazdırdı.