UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Maribor Fenerbahçe İddaa Tahmini 17.08.2023 

UEFA Konferans Ligi 3. Eleme turu rövanş maçında, Maribor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Saat 21.15’de start alacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Maribor ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Maribor kazanır 5.00, beraberlik 4.00, Fenerbahçe kazanır ise 1.62 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile 2.5 Gol Üstü tercihine 20.00 oran veriliyor.  

Maribor İlk Maçı Kaybetti

Maribor, Slovenya Ligi’nde galibiyet serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu NK Bravo’yu konuk eden Maribor, rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı. Slovenya Ligi’nde 3 hafta geride kaldı ve Maribor, henüz puan kaybetmedi. 3 maçta 9 puan toplayak lider konumda yer alan Radovan Karanovic’in öğrencileri bu hafta içi UEFA Konferans Ligi mesaisine çıkacak. Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Maribor, Kadıköy’de oynanan maçı 3-1 kaybetmişti. Fenerbahçe’ye karşı ilk maçta da pek bir varlık gösteremediler. Maç öncesinde Maribor’da eksik yok.

Fenerbahçe’de Hedef Play Off Turu

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde play off turuna katılma adına önemli bir avantaj yakalamış durumda. Geçtiğimiz hafta Kadıköy’de Maribor’u konuk eden İsmail Kartal’ın ekibi ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-1 kazandı. İkinci yarıda oyuna dahil olan Sebastian Szymanski’nin galibiyette büyük pay sahibi olduğunu belirtelim. Süper Lig’de ise Gaziantep FK engelini 2-1 ile geçen Sarı Lacivertliler, yeni sezona 3 puan ile giriş yaptı. Fenerbahçe’nin 3. Turda Maribor’u geçmesi halinde, play off turunda Riga FC – Twente maçının galibi ile karşılaşacağını da belirtelim. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Mert Hakan Yandaş, Serdar Dursun, Willian Arao, Emre Mor ve Alexander Djiku kadroda yok.

Maribor – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Maribor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT Plus kanalından Türkiye saati ile 21.15’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı Mücadele Ljudski Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Mert Hakan Yandaş, Serdar Dursun, Willian Arao, Emre Mor ve Alexander Djiku kadroda yok.

Maribor'un ilk 11’i Belli mi?

Maribor’un muhtemel kadrosu: Azbe Jug, Itsuki Urata, Max Watson, Martin Milec, Luka Uskokovic, Jan Repas, Ivan Brnic, Arnel Jakupovic, Marko Kolar, Marin Lausic, Marcel Lorber

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, bu sezon oynadığı 4 resmi maçı da kazanmayı başardı. Konferans Ligi 3. turunda geçen hafta Kadıköy’de Maribor’u 3-1 mağlup ederek avantajı kaptılar. Hafta sonu ise Süper Lig’de Gaziantep FK karşısında da 2-1 kazanan Sarı Lacivertliler, sezona iyi bir giriş yaptı. Maribor’un ilk maçta aldığı 3-1’lik mağlubiyet ile tur şansı zora girdi. Sloven ekibinin turu geçmesi için en az 3 farklı kazanması gerekiyor ve bu son derece zor bir ihtimal. Rövanş maçında da bol gol izleriz. 2.5 gol barajı aşılır.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.44

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, rövanş maçından da galibiyet ile ayrıldı. Maribor deplasmanına 3 golle kazanarak play off turuna yükseldiler.