UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Neftçi Baku İddaa Tahmini 17.08.2023 

UEFA Konferans Ligi 3. Eleme turu rövanş maçında temsilcimiz Beşiktaş evinde, Neftçi Baku ile kozlarını paylaşacak. Saat 20.00’de başlayacak karşılaşmayı Smart Spor 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Beşiktaş ile Neftçi Baku zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Beşiktaş galibiyetinin 1.20, beraberlik tercihinin 6.50, Neftçi Baku galibiyetinin ise 13.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanları devam ediyor. MS 1 ve 2.5 Gol Üstü seçeneği Bets10 sitesinde 20.00 oldu.

Beşiktaş Moralli

Beşiktaş’ta moraller yerinde. UEFA Konferans Ligi ve Süper Lig’de son haftalarda dikkat çekici sonuçlar alan Siyah Beyazlılar, yoluna devam ediyor. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Fatih Karagümrük deplasmanında tek golle 1-0 kazanan Beşiktaş, sezona 3 puan ile giriş yaptı. UEFA Konferans Ligi 3. Eleme turu ilk maçında ise Neftçi Baku’yu 3-1 mağlup ederek tur kapısını araladılar. Neftçi Baku’yu bu kez Vodafone Park’da konuk edecekler. Maç öncesinde Beşiktaş’ta Tayyip Talha Sanuç ve Rachid Ghezzal’ın sakatlıkları sürüyor.

Neftçi Baku’nun İşi Zor

Neftçi Baku, UEFA Konferans Ligi 3. Eleme turu ilk maçında Beşiktaş ile karşı karşıya gelmişti. Rakibine 3-1 mağlup olan Adrian Mutu’nun öğrencileri play off umutlarını azalttı. Azerbaycan ekibinin turu geçebilmesi için 3 farklı kazanması gerekiyor. 2 farklı kazanmaları halinde ise mücadele uzatmalara gidecek. İki takım arasında ciddi güç ve kalite farkı var. Bunu ilk maçta net bir şekilde gözlemledik. Geçen hafta Azerbaycan Premier Ligi’nde Sebail FK karşısında da kazanamayan Adrian Mutu’nun öğrencileri karşılaşmadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Konferans Ligi’nde Beşiktaş’a konuk olacak Neftçi Baku’de eksik bulunmuyor.

Beşiktaş – Neftçi Baku Maç Bilgileri

Beşiktaş – Neftçi Baku Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT 2 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Valentin Rosier, Daniel Amartey, Necip Uysal, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Amir Hadziahmetovic, Onur Bulut, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar

Neftçi Baku'nun İlk 11’i Belli mi?

Neftçi Baku’nun muhtemel kadrosu: Ivan Brkic, Mark Tamas, Ömer Buludov, Yuri Matias, Kenny Salef, Emin Mahmudov, Filip Ozobic, Eddy Israfilov, Ataa Jaber, Azer Aliev, Keelan Lebon

İddaa Tahmini

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi’ne 2. Eleme turundan katılmıştı. 2. turda KF Tirana karşısında 3-1 ve 2-0’lık skorlar ile kazanmayı başaran Siyah Beyazlılar, 3. turda ise Neftçi Baku’yu deplasmanda 3-1 ile geçti. Tur kapısını aralayan Şenol Güneş’in ekibi, play off turuna kalmaya çok yakın. Neftçi Baku adına ilk maç zor geçmişti. İstanbul’da da işleri kolay değil. İlk maçta olduğu gibi yine 2.5 gol barajı aşılacaktır. Tercihim 2.5 gol üstü. 

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.52

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, ilk yarıyı 1-0 geride kapattığı maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Rövanş maçını da kazanarak play off turuna yükseldiler.