UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Pyunik Bodo / Glimt İddaa Tahmini 17.08.2023

Pyunik iç sahada Bodo / Glimt‘i konuk edecek. UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu‘nun rövanş mücadelesi, 17 Ağustos Perşembe akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak.

intobet, Pyunik galibiyetine 4.30, beraberliğe 4.20, Bodo / Glimt galibiyetine ise 1.65 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.75, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Pyunik Mucize Peşinde

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’na kadar yeni sezonda yoluna namağlup devam etmeyi başaran Pyunik, ilk mağlubiyetini Norveç deplasmanında yaşadı ve 3. Ön Eleme Turu’nda eşleştiği Bodo / Glimt’e karşı deplasmanda 3-0 kaybetti. Eghishe Melikyan ve öğrencileri, maç boyunca pozisyon üretmekte zorlanırken, savunma hattında da aynı etkisizliği gösterdi. Tur şansını mucizelere bırakan Ermenistan ekibine, rövanşta en az 3 farklı üstünlük gerekiyor. UEFA Avrupa Konferans Ligi serüvenine 1. Ön Eleme Turu’ndan katılan ve sırasıyla Narva Trans ve Kalmar’ı hem iç saha hem de deplasmanda mağlup etmeyi başaran ev sahibi, Bodo / Glimt’e diş geçiremedi. Ermenistan Premier Ligi’nde ise ilk 2 haftayı 4 puanla geride bıraktılar. İç sahada mucize arayacak olan Pyunik’in, işi oldukça zor.

Bodo / Glimt Evinde Rahat Kazandı

Geçen sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Play Off Turu’nda izlediğimiz Bodo / Glimt, yeni sezonda da Konferans Ligi serüvenine etkili bir başlangıç yaptı. 2. Ön Eleme Turu’nda karşı karşıya geldiği Bohemians’ı toplamda 7-2’lik skorla elemeyi başaran Kjetil Knutsen’in öğrencileri, 3. Ön Eleme Turu’nun ilk maçında ise Pyunik’i iç sahada 3-0’lık skorla mağlup ederek, tur kapısını araladı. İlk maçta harika bir futbol ortaya koyan konuk ekip, rüştünü ispatlar nitelikte bir 90 dakikayı geride bıraktı. Norveç Eliteserien Ligi’nde liderliği devam eden Bodo / Glimt, 2 haftadır ligde aldığı mağlubiyetlere rağmen, zirvedeki yerini korumaya devam ediyor. Rotasını Konferans Ligi’ne çeviren Bodo / Glimt, Pyunik deplasmanında bir kez daha galibiyetin favorisi.

Pyunik – Bodo / Glimt Maç Bilgileri

Pyunik – Bodo/Glimt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 19:00’da start alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vazgen Sargsyan Hanrapetakan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Pyunik’in ilk 11’i Belli mi?

Pyunik’in muhtemel kadrosu: Stanislav Buchnev, James, Juninho, Juan David Bravo Padilla, Mikhail Kovalenko, Anton Bratkov, Artak Dashyan, Artak Grigoryan, Luka Juricic, Yusuf Otubanjo, Jose Enrique Rosal.

Bodo/Glimt’in 11’i Belli mi?

Bodo/Glimt’in muhtemel kadrosu: Nikita Haykin, Adam Sørensen, Brede Moe, Lode, Nino Zugelj, Sondre Fet, Patrick Berg, Fredrik Sjovold, Albert Erlykke, Faris Pemi Moumbagna, Amahl Pellegrino.

İddaa Tahmini

Bodo / Glimt ilk maçta sergilediği harika futbol ve aldığı net galibiyetle, üst tur için dev bir adım attı. Pyunik karşısında harika bir iç saha sınavı veren ekip, deplasmanda da aynı etkiyi gösterecek ve Pyunik karşısında yeniden kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.41

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.65

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Bodo / Glimt deplasmanda 3 golle rakibine üstünlük kurmayı başarırken, tur biletini cebine koydu. İlk maçta Pyunik karşısında da 3 golle üstünlük sağlamayı başarmışlardı. Kazananları tebrik ederiz.