UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Dynamo Kiev Aris Saloniki Maç Tahmini 17.08.2023

17 Ağustos Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlama düdüğü çalınacak olan UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanşında, Dynamo Kiev ile Aris Saloniki karşı karşıya gelecek.

Betroad, Dynamo Kiev galibiyetine 1.80, beraberliğe 3.50, Aris Saloniki galibiyetine ise 4.30 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.00, KGYOK 1.78 oran kazandırıyor.

Dynamo Kiev Galibiyet Peşinde

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’na doğrudan katılan Dynamo Kiev, konuk olduğu Aris deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle dönüyor. Savaş mağduru takımlardan birisi olarak uzun süredir hem Avrupa sahnesinde hem de Ukrayna Premier Lig’de mücadele veren ev sahibi, savaşın etkileriyle birlikte kadro kalitesini yavaş yavaş kaybetmeye başladı. Yeni sezon öncesi 14 isim takımdan kiralık olarak ayrılırken, sadece Andriy Yarmolenko’yu transfer edebildiler. Lig serüvenine 2’de 2 yaparak başlayan Dynamo Kiev, deplasmanda mağlup olduğu Aris karşısında kazanmak zorunda. Lucescu ve öğrencileri, Premier Lig sahnesinde ise Obolon-Brova ve Minia’yi mağlup ederken, Aris karşısında ise hücum hattında son derece etkisiz kaldı.

Aris Saloniki Avantajlı Konumda

Aris Saloniki yeni transferleriyle yeni sezona iyi bir başlangıç yaptı. Yunanistan Süper Ligi’nde geçen sezon 5. olarak tamamlayan konuk ekip, yeni sezonu UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde açtı. Loren Moron, Ronald Matarrita, Neven Djurrasek, Martin Montoya, Pavicic, Ferrari, Jules, Fattore, Aidonis, Saverio ve Lefteris Choutesiotis transferleriyle kadrosunu güçlendiren ve 15 isimle yollarını ayıran Aris, yeni sezonun ilk sınavını Ararat-Armenia karşısında verirken, 2. Ön Eleme Turu’nu toplamdan 2-1’lik skorla geçmeyi başardı. 3. Ön Eleme Turu’nun ilk maçında ise Dynamo Kiev karşısına çıktılar. İç saha avantajını iyi değerlendiren konuk ekip, Luis Palma’nın attığı penaltı golüyle galibiyete uzandı. Deplasmana avantajlı konumda çıkacak olan Aris’e, tur bileti için beraberlik yetiyor.

Dynamo Kiev – Aris Saloniki Maç Bilgileri

Dynamo Kiev – Aris Saloniki Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 20:00’de sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NSC Olimpiyskiy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Dynamo Kiev’in ilk 11’i Belli mi?

Dynamo Kiev’in muhtemel kadrosu: Georgiy Bushchan, Oleksandr Tymchyk, Maxim Dyachuk, Oleksandr Syrota, Sergiy Sydorchuk, Mykola Shaparenko, Vitali Buyalsky, Vladyslav Dubinchak, Andriy Yarmolenko, Vladyslav Vanat, Vladyslav Kabaiev.

Aris Saloniki’nin ilk 11’i Belli mi?

Aris Saloniki’nin muhtemel kadrosu: Julian, Fabiano, Moses Odubajo, Salem Mbakata, Franco Ferrari, Lukas Rupp, Vladimir Darida, Luis Palma, Neven Djurasek, Jonathan Menendez, Loren Moron.

İddaa Tahmini

İlk maçta mağlup olan Dynamo Kiev,  rövanşı kazanmak zorunda. Aris ise sezona harika bir başlangıç yaparken, iç sahada ilk maçtan istediğini aldı. İki takımında Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’nun rövanşımda, rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.77

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, Dynamo Kiev normal süreyi 2-1’lik üstünlükle noktaladı ve maçı uzatmalara taşıdı. Uzatma dakikalarında iki takımda birbirlerine karşı skor üretmeyi başaramazken, kazananı seri penaltılar belirledi. Dynamo Kiev karşılaşmadan tur biletiyle ayrıldı.