UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Hearts Rosenborg İddaa Tahmini 17.08.2023

17 Ağustos Perşembe akşamı Türkiye saati ile 21.45’te başlama düdüğü çalınacak olan UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu‘nun rövanş mücadelesinde, Hearts ile Rosenborg karşı karşıya gelecek.

intobet, Hearts galibiyetine 2.00, beraberliğe 3.50, Rosenborg galibiyetine ise 3.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.78, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Hearts Mağlubiyetten Kurtulamadı

İskoçya Premier Lig’de sezon açılışını St.Johnstone deplasmanında 2-0’lık galibiyetle yapan Hearts, evinde ağırladığı Kilmarnock karşısında ise golsüz beraberliğe razı geldi. İlk 180 dakika kalesinde gole geçit vermeyen ev sahibi, doğrudan katıldığı UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’nun ilk maçında ise sezonun ilk mağlubiyetini yaşadı ve Norveç deplasmanından 2-1’lik skorla döndü. Maça son derece etkisiz bir başlangıç yapan Frankie McAvoy’un öğrencileri, devre arasına 2-0 geride girdi. İkinci yarıda ise farkı 1’e indiren gol 78. dakikada Lawrence Shankland’an geldi. Farkın 1’e inmesiyle tura ortak olan Hearts, bu hafta iç sahada kazanmak zorunda. Galibiyetten başka şansı kalmayan ev sahibi, taraftar desteğiyle Rosenborg karşısında turu geçmek istiyor.

Rosenborg Galibiyetlerine Devam Ediyor

Rosenborg galibiyetlerine hem UEFA Avrupa Konferans Ligi hem de Norveç Eliteseerien Ligi’nde devam ediyor. Age Hareide ve öğrencileri, son 6 resmi maçtan galibiyetle çıkmayı başarırken, harika form grafiğiyle dikkat çekti. Eliteserien Ligi’nin alt sıralarından çıkmayı başaran konuk ekip, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise tur kapısını araladı. 3. Ön Eleme Turu’nun ilk maçında karşı karşıya geldikleri Hearts karşısında Emil Frederiksen ve Jayden Nelson’un golleriyle 2-1’lik galibiyete imza attılar. İç saha avantajını iyi değerlendiren konuk ekibe, İskoçya deplasmanında tur bileti için beraberlik yetiyor. İlk maçta rakibinden daha iyi bir performans sergileyen Rosenborg, etkisini rövanşta da göstermek istiyor.

Hearts – Rosenborg Maç Bilgileri

Hearts – Rosenborg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşmanın yayın ekranı bulunmuyor. Mücadele Türkiye saati ile 21:45’te sahne alacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tynecastle Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Hearts'ın ilk 11’i Belli mi?

Hearts’ın muhtemel kadrosu: Zander Clark, Frankie Kent, Stephen Kingsley, Peter Haring, Kye Rowles, Calem Nieuwenhof, Lawrence Shankland, Nathaniel Atkinson, Cameron Devlin, Alan Forrest, Yutaro Oda.

Rosenborg’un 11’i Belli mi?

Rosenborg’un muhtemel kadrosu: Andre Hansen, Dahl Reitan, Olaus Jair Skarsem, Carlo Holse, Yttergard Jenssen, Samual Rogers, Santeri Vananen, Edvard Tagseth, Máni Ingason, Morten Bjorlo, Christian Saeter.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme Turu’nun ilk maçını kazanarak, avantajlı duruma gelen Rosenborg, deplasmanda bu avantajı iyi değerlendirecek bir kez daha Hearts karşısında galip gelecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 3.00

intobet Oranı: MS 2, Oran 3.50

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Rosenborg ilk maçta elde ettiği avantajı iyi değerlendiremedi. Rakibine sezonun ilk mağlubiyetini yaşatan Rosenborg, deplasmanda farklı mağlubiyetten kurtulamadı ve Konferans Ligi’ne veda etti.