İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Newcastle United İddaa Tahmini 19.08.2023

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi gününün kapanış maçı. Manchester City evinde, Newcastle United ile karşı karşıya gelecek. Saat 22.00’de başlayacak karşılaşma Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

Manchester City ve Newcastle United arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Manchester City kazanır 1.62, beraberlik 4.30, Newcastle United kazanır ise 5.45 olarak açıklanmış.

Manchester City Galibiyetle Başladı

Manchester City, geçtiğimiz hafta içi UEFA Süper Kupası’nda Sevilla ile karşı karşıya geldi. Kariskakis’de oynanan mücadelenin normal süresi 1-1 berabere bitti ve penaltı atışlarında Manchester City, rakibini mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Premier Lig’de ise geçtiğimiz hafta Turf Moor’da Burnley’i 3 golle geçerek sezona 3 puan ile giriş yapan Manchester City, bu hafta sonu Etihad’da Newcatle United’ı ağırlayacak. Maçın favorisi olarak gösterilen Manchester City’de Kevin De Bruyne sakatlığı sebebiyle kadroda yer almıyor.

Newcastle United 5 Golle Kazandı

Newcastle United, Premier Lig’de yeni sezona farklı bir galibiyet ile giriş yaptı. Geçtiğimiz hafta Aston Villa’yı konuk eden Eddie Howe’un ekibi mücadeleden 5-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Alexander Isak önderliğinde müthiş bir galibiyet alan Newcsatle United, geçen sezon ki harika futboluna kaldığı yerden devam ediyor. Newcastle United’dan bu sezon beklentiler bir hayli fazla. Premier Lig’de bu hafta sonu Etihad’da Manchester City’e konuk olacaklar. Karşılaşma öncesinde Newcastle Unite’da Joe Willock ve Emil Krafth’ın sakatlıkları sürüyor.

Manchester City – Newcastle United Maç Bilgileri

Manchester City – Newcastle United Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Kevin De Bruyne sakatlığı sebebiyle kadroda yer almıyor. Newcastle Unite’da Joe Willock ve Emil Krafth’ın sakatlıkları sürüyor.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Aymeric Laporte, Ruben Dias, Nathan Ake, Rodri, Bernardo Silva, Jack Grealish, Phil Foden, Julian Alvarez, Erling Haaland

Newcastle United'ın ilk 11’i Belli mi?

Newcastle United’ın muhtemel kadrosu: Nick Pope, Kieran Trippier, Fabian Schar, Sven Botman, Dan Burn, Sandro Tonali, Bruno Guimaraes, Joelinton, Miguel Almiron, Anthony Gordon, Alexander Isak

İddaa Tahmini

Manchester City’de moraller yerinde. Hafta içi UEFA Süper Kupa finalinde Sevilla ile karşılaşan Guardiola’nı ekibi penaltı atışları ile maçı kazandı ve şampiyon oldu. Tarihinde ilk kez Avupa Süper Kupası kazanmış oldular. Premier Lig’de ise geçen hafta Burnley deplasmanında 3-0 ile sezona girmişlerdi. Newcastle United ise Aston Villa’yı 5-1 mağlup etti. Isak önderliğinde dikkat çekici bir 3 puan aldılar. Etihad’da bol gollü bir maç izleriz. En az 3 gol bekliyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.52

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City 2’de 2 yaptı. Etihad’da Newcastle United’ı 1-0 mağlup ettiler. 3 puanı getiren gol ise Julian Alvarez’den geldi.