Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lyon Montpellier İddaa Tahmini 19.08.2023

beIN CONNECT ekranlarından 19 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 18:00’de canlı yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lyon ile Montpellier karşı karşıya gelecek.

intobet, Lyon galibiyetine 1.75, beraberliğe 4.30, Montpellier galibiyetine ise 4.30 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.58, KGYOK 2.35 oran kazandırıyor.

Lyon’dan Etkisiz Başlangıç

Geçen sezon Fransa Ligue 1 sahnesinde istikrardan uzak bir performans grafiğiyle, Avrupa hayallerinden uzak kalan Lyon, yeni sezonda Laurent Blanc’a bir şans daha verdi. Tecrübeli teknik adamıyla bu sezon tüm rotasını Fransa Ligue 1’e çeviren ev sahibi, transfer döneminde Jake O’Brien, Clinton Mata, Skelly Alvero, Caleta Car ve Maitland Niles’i kadrosuna katarken, Castello Lukeba, Abdoulaye Ndiaye, Thiago Mendes, Cenk Özkaçar, Romain Faivre, Dembele, Aouar takımdan ayrıldı. Kadrosunu güçlendirmesini beklediğimiz ev sahibi, güç kaybedebileceği bir transfer dönemi yaşıyor. Son 4 hazırlık maçında mağlubiyetten kurtulamayan Lyon, Strasbourg deplasmanı öncesinde olumlu sinyaller vermezken, Fransa Ligue 1’in ilk haftasında 2-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Strasbourg deplasmanında alınan mağlubiyeti, iç sahada unutturmak istiyorlar.

Montpellier Galibiyeti Kaçırdı

Konuk ekip Montpellier ise Fransa Ligue 1’in ilk haftasında galibiyeti kaçıran takımlar arasında ye aldı. Michel Der Zakarian ve öğrencileri, ilk haftada lige yeni yükselen Le Havre’yi evinde ağırlarken, 2-2’lik beraberlikten kurtulamadı. Maça etkisiz bir başlangıç yapan Montpellier, devre arasına 1-0 geride girdi. İkinci yarıda ise yeni transfer Akor Adams önderliğinde geri dönmeyi bildiler. Golcü isim 2 dakika içerisinde attığı 2 golle skoru 2-1’e getirirken, galibiyete çok yaklaşan konuk ekip, son saniyede yaptığı savunma hatasının bedelini 2 puan kaybederek ödedi. Akor Adams, Falaye Sacko, Belmin Dizdarevic, Becir Omeragic ve Al Tamaari transferleriyle yeni sezonda üst sıralar için iddialı bir kadro kuran Montpellier, ilk hafta kaçırdığı galibiyeti Lyon karşısında almak istiyor.

Lyon – Montpellier Maç Bilgileri

Lyon – Montpellier Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc Olympique Lyonnais Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lyon’da bu hafta Anthony Lopes ve Dejan Lovren’in sakatlıkları devam ediyor. Montpellier cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Remy Riou, Duje Caleta-Car, Kumbedi Nseke, Nicolas Tagliafico, Lucas Paqueta, Johann Lepenant, Maitland-Niles, Skelly Alvero, Maxence Caqueret, Mathis Cherki, Alexandre Lacazette.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Belmin Dizdarevic, Mamadou Sakho, Falaye Sacko, Teji Savanier, Jordan Ferri, Khalil Fayad, Arnaud Nordin, Wahbi Khazri, Joris Chotard, Elye Wahi, Valere Germain.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, sezona puan kayıplarıyla etkisiz başlangıçlar yapan Lyon ile Montpellier karşı karşıya gelecek. İlk hafta savunmada zafiyetler gösteren tarafların mücadelesinde, karşılıklı goller izleyeceğimizi düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.40

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, Lyon mağlubiyetlerine devam ederken, sezona beraberlikle başlayan Montpellier ise deplasmanda 4 golle kazandı.