Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Toulouse PSG İddaa Tahmini 19.08.2023

İddaa fikstüründe 19 Ağustos Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1’in 2. hafta mücadelesinde, Toulouse ile PSG karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4.

intobet, Toulouse galibiyetine 4.65, beraberliğe 4.25, PSG galibiyetine ise 1.68 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.58, 2.5 Alt 2.39 oran kazandırıyor.

Toulouse Galibiyetle Başladı

Geçen sezon Fransa Ligue 1’in yeni temsilcileri arasında yer alan Toulouse, Philippe Montanier önderliğinde ligde kalma hedefine ulaştı. Ev sahibi yeni sezonda ise alt sıralardan uzak kalmak istiyor. Sezona yeni bir teknik adamla hazırlanan ev sahibi, göreve Carles Martinez’i getirdi. Transfer döneminde İbrahim Cissoko, Niklas Schmidt ve Frank Magri gibi önemli isimleri kadrosuna katan Toulouse, ilk hafta transferlerine ilk 11’de forma şansı vermezken, oturmuş kadrosuyla çıktığı Nantes karşısında harika bir geri dönüşe imza attı. Maçın başında yenilen penaltı golünün ardından, ikinci yarıda Aboukhlal ve Rasmus Nicolaisen’in golleri skoru 2-1’e getirdi. Sezona galibiyetle başlayan ev sahibi, bu hafta ise son şampiyon PSG karşısında galibiyet arayacak.

PSG’de Yaprak Dökümü

PSG’de yeni sezon öncesi yaprak dökümü yaşanıyor. Yeni sezon öncesi teknik adamlık görevine Luis Enrique’yi getiren Fransa Ligue 1’in son şampiyonu, transfer döneminde Lionel Messi, Ramos, Icardi, Ebimbe, Neymar, Parades, Renato Sanches ve Ramos gibi geçen sezonun yıldızlarıyla yollarını ayırdı. Kadrosuna Manuel Ugarte, Lucas Hernandez, Hugo Ekitike, Kang-in Lee, Xavi Simons, Milan Skriniar, Marco Asensio ve Gonçalo Ramos’u katan PSG, yeni sezonun ilk sınavını iç sahada Lorient’e karşı verdi. Mbappe mücadelede forma giymezken, Messi ve Neymar kozlarını kaybeden konuk ekip, 90 dakika boyunca sergilediği üstün futbola karşın, mücadelede skor üretmeyi başaramadı. Yeni sezona golsüz beraberlikle başlayan PSG, bu hafta Toulouse deplasmanında galibiyet arayacak.

Toulouse – PSG Maç Bilgileri

Toulouse – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Municipal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Toulouse ceohesinde Ibrahim Cissoko’nun sakatlığı devam ediyor. PSG takımında bu hafta Juan Bernat, Alexandre Letellier, Nuno Mendes, Sergio Rico ve Kimpembe’nin sakatlıkları devam ediyor.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Álex Domínguez, Mikkel Desler, Anthony Rouault, Moussa Diarra, Ado Onaiu, Cristian Cásseres, Vincent Sierro, Niklas Schmidt, Thijs Dallinga, Chaïbi, Zakaria Aboukhlal.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Timothee Pembele, Lucas Hernández, Zaire Emery, Danilo Pereira, Vitor Ferreira, Vitinha, Kang-in Lee, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in son şampiyonu PSG, ilk haftada 2 puan kaybetti. İstediği gibi sezona başlayamayan Enrique ve öğrencileri, ilk galibiyetini Toulouse deplasmanında almayı başaracaktır. Konuk ekip yeni transferlerinin de takıma adapte olmasıyla birlikte, haftalar ilerledikçe vites yükseltir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.44

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: PSG deplasmanda üstünlüğünü koruyamadı. Konuk ekip 1-0 öne geçmeyi başardığı Toulouse karşısında 1-1’lik beraberlikten kurtulamazken, bu sezon ilk 2 haftayı beraberliklere geçirdi. Fransa Ligue 1’in son şampiyonu, sezona etkisiz bir başlangıç yaptı.