İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Empoli Hellas Verona Maç Tahmini 19.08.2023

19 Ağustos Cumartesi akşamı İtalya Serie A Ligi‘nde yeni sezon heyecanı başlıyor. Türkiye saati ile 19:30’da başlama düdüğü çalınacak olan mücadelede, Empoli ile Hellas Verona karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus.

intobet, Empoli galibiyetine 2.42, beraberliğe 3.30, Hellas Verona galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.83, KGYOK 1.98 oran kazandırıyor.

Empoli’de Kadro Değişti

Empoli yeni sezon öncesi kadrosunu yeniledi. Paolo Zanetti yönetiminde geçtiğimiz sezonu kümede kalma savaşı içerisinde geçiren ev sahibi, yeni sezonda genç teknik adamıyla yoluna devam ederken, 12 yeni transferle kadrosunu büyük ölçüde değiştirdi. Takıma 4 kiralık, 8 bonservisiyle katılan oyuncular arasında, lige tecrübesine sahip Sebastiano Luperto, Emmanuel Gyasi, Sebastian Walukiewicz, Francesco Caputo ve Daniel Maldini dikkat çekti. Geçen sezon yaşadığı tehlikeyi bir kez daha yaşamak istemeyen ev sahibi, kadrosunda bulunan 12 isimle ise yollarını ayırdı. Fabiano Parisi, Guglielmo Vivario ve Kristjan Asllani gibi 3 önemli ismi yüksek bonservis bedelleriyle takımdan gönderen Empoli, 12 takviyeye rağmen aynı kaliteye sahip oyuncuları kadrosuna katmakta zorlandı. 6 hazırlık maçından 3 galibiyet, 3 mağlubiyet yaşayan ev sahibi, son olarak Freiburg’a karşı üst üste 2 mağlubiyet aldı.

Hellas Verona Güven Vermedi

İtalya Serie A Ligi’nde küme düşmekten zor kurtulan Hellas Verona, yeni sezonda göreve Marco Baroni’yi getirdi. Geçen sezon averaj farkıyla düşme potasının üzerinde kendisine yer bulan Hellas Verona, yeni sezonda kötü bir transfer dönemi geçiriyor. Kadrosunu güçlendirmesini beklediğimiz konuk ekip, aksine güç kaybetti. Ivan Ilic, Giovanni Simeone, Cancellieri, Caprari ve İbrahim Sulemana yüksek bonservis bedelleriyle takımdan ayrılırken, yerlerine Yayah Kallon, Ondrej Duda, Jayden Braaf, Saponara, Mboula ve Bonazzoli transfer edildi. Öneml potansiyelleri kadrosundan kaybeden Hellas Verona, yeni sezon öncesi hazırlık maçlarında da iyi bir performans sergileyemedi. Fransa Ligue 2 temsilcisi Bastia ve 2. Bundesliga ekibi Heidenheim karşısında mağlubiyetten kurtulamayan Baroni ve ekibi, kalesinde 3’er gol gördü. Sezona hazır bir görüntü sergilemeyen Verona, güven vermekten çok uzakta.

Empoli – Hellas Verona Maç Bilgileri

Empoli – Hellas Verona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hellas Verona cephesinde Isak Hien ve Davide Faraoni’nin kart cezası bulunuyor. Henry, Duda ve Lazovic’in ise sakatlıkları devam ediyor.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Elia Caprile, Sebastiano Luperto, Tyronne Ebuehi, Liberato Cacace, Alberto Grassi, Jacopo Fazzini, Filippo Ranocchia, Liam Henderson, Petar Stojanovic, Tommaso Baldanzi, Francesco Caputo.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Martin Hongla, Diego Coppola, Josh Doig, Isak Hien, Yayah Kallon, Michael Folorunsho, Ondrej Duda, Cyril Ngonge, Milan Djuric, Federico Bonazzoli.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde zor bir sezon geçiren Empoli ve Verona, yeni sezona güç kaybederek başlıyor. Gidenlerin yerini doldurmakta zorlanan taraflar, yeni sezonun ilk haftasında kalesini gole kapatamayacaktır. Mücadelede karşılıklı gollerin atılacağını düşüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hellas Verona deplasmanda sezonu galibiyetle açtı. Konuk ekip yeni transferi Federico Bonazzoli’nin golüyle öne geçerken, geri kalan dakikalarda skoru korumayı bildi.