İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Frosinone Napoli İddaa Tahmini 19.08.2023

S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 19 Ağustos Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’da canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Frosinone ile Napoli karşı karşıya gelecek.

intobet, ligin yeni temsilcisi Frosinone galibiyetine 8.40, beraberliğe 4.85, ligin son şampiyonu Napoli galibiyetine ise 1.39 oran belirlemiş durumda.

Frosinone’yi Zor Günler Bekliyor

Frosinone, İtalya Serie A Ligi için yeni bir kadro kuruyor. Geçen sezon İtalya Serie B Ligi’nde şampiyonluk kupasını kaldıran ev sahibi, geri döndüğü Serie A Ligi için hazırlıklara başlarken, teknik adam değişikliğine gitti ve göreve Eusebio Di Francesco’yu getirdi. Transfer döneminin açılmasıyla birlikte, 18 transfere imza atan ev sahibi, 15 oyuncuyla kiralık olarak anlaşma sağladı. Transfer yapmakta fazlasıyla zorlanan ve bütçesi yetmeyen Frosinone, Serie A Ligi için yeterli bir kadro kalitesine henüz ulaşamadı. İlk sınavını son şampiyon Napoli karşısında verecek olan Francesco ve öğrencilerinin işi iç saha avantajına rağmen çok zor.

Şampiyon Napoli Sezonu Açıyor

İtalya Serie A Ligi’nde tam 33 yıl sonra şampiyonluk yaşayan Napoli, yeni sezon öncesi kadro kalitesini korumayı başarırken, teknik adam koltuğunda beklenmedik bir değişiklik yaşandı. Geçen sezonki başarının mimarı Luciano Spalletti görevi bırakırken, yerine Rudi Garcia getirildi. Transfer döneminde en önemli ayrılık savunmada yaşanırken, geçen sezonun yıldızı Min-jae Kim takımdan ayrıldı. Diğer önemli ayrılıklar ise Patenga ve Luperto oldu. Gidenlerin yerini Giacomo Raspadori, Jens Cajuste, Natan ve Elia Caprile transferleriyle dolduran Napoli, yeni sezon için iddialı bir kadro kurdu. Kadro kalitesini bizlere hazırlık maçında bir kez daha gösteren konuk ekip, 5 maçta mağlubiyete yer vermedi. 4 galibiyet, 1 beraberliğe imza attılar. Napoli’nin son 2 maçta Augsburg ve Apollon’u mağlup ettiğini söyleyelim.

Frosinone – Napoli Maç Bilgileri

Empoli – Napoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Benito Stirpe Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frosinone’de Karlo Lulic’in sakatlığı devam ediyor. Napoli cephesinde Khvicha Kvaratskhelia, Victor Osimhen, Mario Rui ve Matteo Politano’nun sakatlığı devam ediyor.

Frosinone’nin 11’i Belli mi?

Frosinone’nin muhtemel kadrosu: Stefano Turati, Simone Romagnoli, Przemyslaw Szyminski, Riccardo Marchizza, Anthony Oyono, Luca Mazzitelli, Harroui, Brescianini, Luca Garritano, Borelli, Jaime Baez.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Alex Meret, Giovanni Di Lorenzo, Natan, Mathias Olivera, Juan Jesus, Zambo Anguissa, Piotr Zielinski, Giacomo Raspadori, Stanislav Lobotka, Jens Cajuste, Giovanni Simeone.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde rüya gibi bir sezon geçiren Napoli, 33 yıl sonra şampiyonluğu kutladı. Yeni sezonda da konuk ekibin Serie A Ligi’ne rüya gibi bir başlangıç yapacağını ve karşılaşmadan rahat bir galibiyetle ayrılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.68

intobet Oranı: H2, Oran 1.94

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli deplasmandan rahat bir galibiyet çıkardı. Rakibine 3 golle üstünlük kuran konuk ekip, ligin yeni temsilcisine ise sadece 1 gol izni verdi. Son şampiyon Napoli, yeni sezona da iddialı bir başlangıç yaptı.