Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü Adana Demirspor İddaa Tahmini 21.08.2023

Spor Toto Süper Lig’de sezona 3 puan ile giren Adana Demirspor bu hafta deplasmanda, Ankaragücü’nün konuğu olacak. Karşılaşma saat 21.00’de start alacak ve Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Ankaragücü ve Adana Demirspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Ankaragücü kazanır 2.76, beraberlik 3.96, Adana Demirspor kazanır ise 2.47 olarak açıklanmış.

Ankaragücü Sürpriz Peşinde

Ankaragücü, Süper Lig’de geçtiğimzi haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Ligin ilk haftasında Kasımpaşa deplasmanına konuk olan Tolunay Kafkas’ın öğrencileri sahadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. 2-0 geriye düştükleri maçta 2-2’yi bulan Ankaragücü, uzatma dakikalarında Ben Ouannes’in golüne engel olamadılar ve 3-2 kaybettiler. Ligin 2. Haftasında ise Adana Demirspor ile karşılaşacak olan Ankaragücü’nde maç öncesinde eksik bulunmadığını belirtelim.

Adana Demirspor’dan 3 Puan

Adana Demirspor, Süper Lig’de yeni sezonu Çaykur Rizespor maçı ile açti. Ligin ilk haftasında konuk ettikleri Çaykur Rizespor’u 2-1 mağlup eden Adana Demirspor, bu hafta ise Ankaragücü’ne konuk olacak. UEFA Konferans Ligi’nde 3. Elem turu rövanş maçında Osijek deplasmanında 3-2 kaybeden Patrick Kluivert’ın ekibi mağlubiyete rağmen turu geçen taraf oldu. Play off turunda ise Belçika’nın Genk takımı ile eşleştiler. Süper Lig’de bu hafta Ankaragücü’nün konuğu olacak Adana Demirspor’da Badou Ndiaye’nin sakatlığı bulunuyor.

Ankaragücü – Adana Demirspor Maç Bilgileri

Ankaragücü – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 21.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Adana Demirspor’da Badou Ndiaye’nin sakatlığı bulunuyor.

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Efkan Bekiroğlu, Giorgi Beridze, Ali Sowe

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Andreaw Gravillon, Mert Çetin, Kevin Rodrigues, Badou Ndiaye, Gökhan İnler, Benjamin Stambouli, Nani, Emre Akbaba, Cherif Ndiaye

İddaa Tahmini

Ankaragücü, geçen hafta konuk olduğu Kasımpaşa deplasmanından puansız döndü. 2-0 geriye düştükleri maçta 2-2’yi buldular ama son dakikada yedikleri golle 3-2 kaybettiler. Efkan Bekiroğlunun attığı gol görülmeye değerdi. Adana Demirspor ise Süper Lig’de sezona 3 puan ile girdi. Geçen hafta ligin yeni ekibi Çaykur Rizespor’u 2-1 mağlup ettiler. Yusuf Erdoğan’ın son dakika golüyle 3 puanı alan Adana Demirspor, Konferans Ligi’nde de play off turuna kaldı. Ankara’da gollü bir maç bekliyorum. Her iki ekipte skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.23

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.40

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Adana Demirspor öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı. Ankaragücü sezonun ilk puanını aldı. Mücadele 1-1 sona erdi.