İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace Arsenal İddaa Tahmini 21.08.2023

İngiltere Premier Lig’de sezona 3 puan ile başlayan iki takım, Crystal Palace ve Arsenal karşı karşıya gelecek. Saat 22.00’de başlayacak karşılaşma Beın Sports 1 kanaından takip edilebilecek.

Crystal Palace ile Arsenal takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Crystal Palace galibiyetine 5.70, beraberlik tercihine 4.16, Arsenal galibiyetine ise 1.62 verildiğini görüyoruz.

Crystal Palace Sürpriz Peşinde

Crystal Palace, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Bramall Lane’de ligin yeni takımı Sheffield United’a konuk oldular. Odsonne Edouard’ın attığı tek golle 1-0 kazanan Crystal Palace, sezona moralli başladı. Bu hafta ise Selhurst Park’da Arsenal ile karşı karşıya gelecekler. Arsenal karşısında Crystal Palace’ı zor bir maç bekliyor ama Crystal Palace’ın hücum hattı kaliteli isimlerden oluşuyor. Mateta, Ayew, Edouard gibi kaliteli ayaklarla gol bulabilecek güçteler.

Arsenal İç Sahada Kazandı

Arsenal, Premier Lig’in ilk haftasında Emirates’de Nottingham Forest’ı konuk etti. Eddie Nketiah ve Bukayo Saka’nın attığı gollerle 2-1 kazanan Londra ekibi sezona 3 puan ile başladı. Premier Lig’de bu hafta ise Selhurst Park’da Crystal Palace’a konuk olacaklar. Mikel Arteta’nın öğrencileri geçen sezonu bu sahada oynanan maçta rakibini 2-0 ile geçmişti. Arsenal, bugün Crystal Palace karşısında maçın favorisi ama geçen hafta Nottingham Forest karşısında pek güven vermediler. Özellikle savunmada aksadıklarını gördük. Karşılaşma öncesinde Arsenal’da Gabriel Jesus ve Jurrien Timber’ın sakatlıkları var.

Crystal Palace – Arsenal Maç Bilgileri

Crystal Palace – Arsenal Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Gabriel Jesus ve Jurrien Timber’ın sakatlıkları var.

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Sam Johnstone, Tyrick Mitchell, Marc Guehi, Joachim Andersen, Joel Ward, Jefferson Lerma, Cheick Doucoure, Jeffrey Schlupp, Eberechi Eze, Jordan Ayew, Odsonne Edouard

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Ben White, Gabriel, Jurrien Timber, Kieran Tierney, Declan Rice, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Edward Nketiah

İddaa Tahmini

Crystal Palace, geçen hafta Bramall Lane’de Sheffield United’ı tek golle geçti. Edouard’ın golüyle 1-0 kazanarak sezona 3 puan ile girdiler. Arsenal ise Premier Lig’de geçen hafta Nottingham Foest’ı konuk etti. Rakibini 2-1 mağlup ederek sezona 3 puan ile başlayan Arsenal bu hafta Crystal Palace’a konuk olacak. Crystal Palace’ın hücum hattı etkili isimlerden oluşuyor. Olise takımdan ayrıldı ama Edouard, Ayew, Mateta gibi kaliteli ayaklar mevcut. Selhurst Park’da gollü bir maç olur. Karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.71

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.93

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Crystal Palace evinde kaybetti. Maçın 2. yarısında penaltıdan yedikleri golle Arsenal’e 1-0 mağlup oldular.