İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Granada Rayo Vallecano İddaa Tahmini 21.08.2023

İspanya La Liga’da geçen haftayı 3 puan ile geçen Rayo Vallecano deplasmanda, Granada’nın konuğu olacak. Karşılaşma saat 22.30’da start alacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Granada ve Rayo Vallecano arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Granada kazanır 2.55, beraberlik 3.20, Rayo Vallecano kazanır ise 2.98 olarak açıklanmış.

Granada Galibiyet İstiyor

Granada, La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Ligin ilk haftasında Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid’e konuk olan Paco Lopez’in ekibi sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Güçlü rakibine karşı pek varlık gösteremediler ve puansız ayrıldılar. Ligin yeni takımlarından biri olan Granada, bu hafta ise Los Carmenes’de Rayo Vallecano ile karşı karşıya gelecek. Sezonun ilk 3 puanını almak isteyen Granada’da Raul Torrente’nin sakatlığı bulunuyor.

Rayo Vallecano Rahat Kazandı

Rayo Vallecano, La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Almeria deplasmanına konu olan Francisco Rodriguez’in ekibi sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Isaac Palazon ve Randy Ntekja’nın golleriyle kazanan Rayo Vallecano, 2 golü de penaltıdan buldu. Golcü Raul De Tomas’ın yokluğun hücumda iyi iş çıkarttılar. Öte yandan kaleci Stole Dimitrievski’de yaptığı kurtarışlar ile Rayo Vallecano’yu ayakta tutt. Bu hafta Granada’ya konuk olacak Rayo Vallecano’da golcü Raul De Tomas’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Granada – Rayo Vallecano Maç Bilgileri

Granada – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’dae S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nuevo Los Carmenes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Granada’da Raul Torrente’nin sakatlığı bulunuyor. Rayo Vallecano’da golcü Raul De Tomas’ın sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muhtemel kadrosu: Andre Ferreira, Carlos Neva, Ignasi Miguel, Miguel Rubio, Jesus Vallejo, Jose Callejon, Oscar Melendo, Gerard Gumbau, Sergio Ruiz Alonso, Myrto Uzuni, Samuel Omorodion

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrievski, Ivan Balliu, Abdul Mumin, Aridana Hernandez, Alfonso Espino, Alvaro Garcia, Diego Mendez, Oscar Trejo, Oscar Valentin, Isi Palazon, Randy Nteka

İddaa Tahmini

Granada, geçen hafta konuk olduğu Atletico Madrid deplasmanından puansız döndü. Wanda Metropolitano’da 3-1 kaybettiler. Samu’nun tek golü puan almalarına yetmedi. Rayo Vallecano ise ligin ilk haftasında konuk olduğu Almeria’yı 2-0 ile geçti. Penaltıdan buldukları 2 golle 3 puan almayı başardılar. Rayo Vallecano’nun bu sezon yine üst sıraları zorlayacağını düşünüyorum. Ligin yeni takımı Granada karşısında kaybetmezler.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.33

intobet Oranı: 02 (ç), Oran 1.56

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Rayo Vallecano 2’de 2 yaptı. Granada deplasmanında 2 golle kazanarak yollarına devam ettiler.