Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Samsunspor Fenerbahçe İddaa Tahmini 21.08.2023

Spor Toto Süper Lig’de haftanın kapanış maçı. Ligin yeni ekibi Samsunspor evinde, Fenerbahçe karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşmanın saat 21.00’de başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Samsunspor ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Samsunspor kazanır 5.36, beraberlik 4.43, Fenerbahçe kazanır ise 1.64 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası devam ediyor. Fenerbahçe galibiyetine Bets10 sitesinde 20.00 oran verildiğini belirtelim.

Samsunspor’dan 1 Puan

Samsunspor, Süper Lig’in ilk haftasında Çaykur Rizespor deplasmanına konuk oldu. Maçın büyük bir bölümünü 1-0 geride götüren Samsunspor, son dakikalarda Rick Van Drongelen’in attığı golle sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılarak 1 puanın sahibi oldu. Ligin yeni takımlarından biri olan Hüseyin Eroğlu’nun ekibi sezona iyi başladı diyebiliriz. Bu hafta ise iç sahada konuk edecekleri Fenerbahçe karşısında sürpriz arayacaklar. Samsunspor’u zor bir 90 dakika bekliyor. Karşılaşma öncesinde Samsunspor’da önemli bir eksik yok.

Dzeko Attı Fenerbahçe Kazandı

Fenerbahçe, Süper Lig’de geçtiğimzi hafta Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Kadıköy’de konuk ettikleri rakibini 2-1 mağlup eden İsmail Kartal’ın ekibi sezona 3 puan ile giriş yaptı. Fenerbahçe’ye galibiyeti getiren goller Dzeko’dan geldi. Üstelik Dusan Tadic’in bir de penaltı kaçırdığını belirtelim. Hafta içi UEFA Konferans Ligi’nde Maribor’a konuk olan Fenerbahçe, rakibini 3-0 mağlup ederek play off turuna yükseldi. Play off turunda Hollanda’nın Twente takımı ile karşılaşacaklar. Süper Lig’de bu hafta Samsunspor’a konuk olacak Fenerbahçe’de Bright Osayi Samuel, Emre Mor ve Lincoln sakat olan isimler.

Samsunspor – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Samsunspor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 21.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Bright Osayi Samuel, Emre Mor ve Lincoln sakat olan isimler.

Samsunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Samsunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Kingsley Schindler, Taylan Antalyalı, Oliver Ntcham, Moryke Fofana, Emre Kılınç, Marius Mouandilmadji

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Luan Peres, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, İsmail Yüksek, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Ryan Kent, Dusan Tadic, Edin Dzeko

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’de yüzler gülüyor. Geçen hafta Süper Lig’de sezona Gaziantep FK karşısında 2-1 kazanarak başlayan Sarı Lacivertliler, hafta içi ise Konferans Ligi’nde Maribor’u 3 golle geçti. Play off turuna yükselmeyi başaran Fenerbahçe, bu hafta ise ligde Samsunspor’a konuk olacak. Samsunspor, bu sezon Süpe Lig’in yeni takımı. Ligin ilk haftasında Sivasspor deplasmanından 1 puan ile dönen Samsunspor moralli ama bu hafta işleri kolay değil. Fenerbahçe, Tadic önderliğinde 3 puan alarak 2’de 2 yapar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.41

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe hata yapmadı. Ligin yeni ekibi Samsunspor’u deplasmanda Dzeko ve Szymanski’nin golleriyle 2-0 mağlup ettiler.