İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Bologna Milan İddaa Tahmini 21.08.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde yeni sezon heyecanı devam ederken, 21 Ağustos Pazartesi akşamı Bologna evinde Milan‘ı konuk edecek. Saat 21:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Bologna galibiyetine 3.75, beraberliğe 3.60, Milan galibiyetine ise 2.02 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından bizlere sunulan özel oran fırsatlarında ise KGVAR seçeneğini değerlendirerek, 10.00 oran kazanma şansı bulabilirsiniz. 100 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran kazanabilirsiniz.

Bologna’dan Yeni Sezonda Önemli Takviyeler

İtalya Serie A Ligi’ni geçtiğimiz sezon Thiago Motta yönetiminde 9. sırada bitiren Bologna, Avrupa hayallerine çok yaklaşmasına karşın, sezon bittiğinde ligin orta sıralarından kurtulamadı. Yeni sezonda Motta görevine devam ederken, ev sahibi kadrosunu Sam Beukema, El Azzouzi, Nikola Moro, Stefan Posch ve Dan Ndoye transferleriyle güçlendirdi. 5 önemli isimle güçlenen Bologna, yeni sezonun ilk sınavını İtalya Kupası 1. Tur kapsamında Cesena’ya karşı verirken, 2-0’lık iç saha galibiyetiyle tur atlamayı başardı. Yeni transferleriyle sezona iyi başlayan Bologna, galibiyetlerine Milan karşısında devam etmek istiyor.

Milan Galibiyet Hedefinde

İtalya Serie A Ligi’nde geçen sezonu 4. sırada tamamlayan, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Yarı Final mücadelesi veren Milan, Pioli yönetiminde iki kulvarda birden etkili olmayı başardı. Geçen sezona Serie A Ligi’nin son şampiyonu olarak merhaba diyen konuk ekip, şampiyon Napoli’ye yetilmeyi başaramasa da, UEFA Şampiyonlar Ligi biletiyle sezonu kapatmayı bildi. Yeni sezonda Tonali gibi önemli bir yıldızı kaybeden Milan, Samuel Chukwueze, Noah Okafor, Yunus Musah, Christian Pulisic, Loftus Cheek, Tijani Reijnders, Luka Romero ve Marco Sportiello’yu kadrosuna kattı. Yeni sezonun ilk sınavını Bologna deplasmanında verecek olan Pioli ve öğrencileri, yeni sezona galibiyetle başlamak istiyor.

Bologna – Milan Maç Bilgileri

Bologna – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Renato Dall Ara Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bologna’da Adama Soumaoro ve Musa Barrow’un sakatlıkları devam ediyor. Milan cephesinde ise Milan cephesinde bu hafta sakatlığı devam eden Ismael Bennacer dışında bir eksik bulunmuyor.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Andrea Cambiaso, Jhon Lucumi, Oussama El Azzouzi, Nicolas Dominguez, Michel Aebischer, Nikola Moro, Lewis Ferguson, Dan Ndoye, Nikola Moro, Sam Beukema.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Pierre Kalulu, Theo Hernandez, Tijjani Reijnders, Brahim Diaz, Simon Kjaer, Yunus Musah, Rade Krunic, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

İddaa Tahmini

Yeni sezon için rakibinden çok daha iyi bir kadroya sahip olan Milan, gözünü yeniden Serie A Ligi’nde şampiyonluğa dikti. Konuk ekip sezonun ilk sınavından galibiyetle çıkmayı başaracak ve Pioli yönetiminde iyi bir başlangıç yapacaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Christian Pulisic ve Olivier Giroud’un golleri deplasmanda Milan’ı galibiyete taşıdı. Konuk ekip rakibine 2 golle üstünlük kurmayı başarırken, kalesini 90 dakika boyunca gole kapatmayı başardı.