İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Torino Cagliari Maç Tahmini 21.08.2023

İddaa fikstüründe 21 Ağustos Pazartesi akşamı yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Torino ile Cagliari karşı karşıya gelecek. Saat 19:30’da sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Torino galibiyetine 1.72, beraberliğe 3.70, Cagliari galibiyetine ise 5.35 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.10, KGYOK 1.72 oran kazandırıyor.

Torino Avrupa Hedefinde

Yeni sezona İtalya Kupası 1. Tur kapsamında merhaba diyen Torino, Serie B Ligi temsilcisi Feralpisal karşısında 2-1’lik galibiyete imza attı ve hem yeni sezona moralli başladı hem de kupada tur biletini cebine koydu. Ivan Juric yönetiminde yeni sezon için kurduğu güçlü kadroyla rakiplerine gözdağı veren Torino, transfer döneminin açılmasıyla birlikte, Ivan Ilic, Mihai Popa, Kevin Haveri, Nemanja Radonjic, Adrien Tameze, Raoul Bellanova, Nikola Vlasic’i kadrosuna kattı. Wilfried Singo ve Armando Izzo ise yüksek bonservis bedelleriyle takımdan ayrıldı. Geçen sezonu 10. sırada tamamlayan Torino, yeni sezonda Avrupa yarışının içerisinde yer almak istiyor.

Cagliari Lige Geri Döndü

İtalya Serie A Ligi’ne uzun bir aranın ardından geri dönmeyi başaran Cagliari, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. Serie A Ligi’ne yükselmesiyle birlikte göreve Claudio Ranieri’yi getiren konuk ekip, transfer döneminde ise kadrosunu güçlendirme çalışmalarına başladı. Serie A Ligi seviyesine yetişebilmek için Matteo Prati, Ibrahim Sulemana, Tommaso Augello, Di Pardo, Eldor Shomurodov, Simone Scuffet, Christian Travaglini, Jakub Jankto, Gaetano Oristanio’yu kadrosuna kattı. Yeni sezonun ilk sınavını İtalya Kupası 1. Tur kapsamında veren Cagliar, karşı karşıya geldiği Palermo karşısında 2-1’lik galibiyetle tur atlarken, Ranieri yönetiminde sezona iyi bir başlangıç yaptı. Bu hafta ise Serie A Ligi’nin ilk haftası Torino deplasmanında galibiyet arayacaklar.

Torino – Cagliari Maç Bilgileri

Torino – Cagliari Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Torino’da Demba Seck ve Koffi Djidji’nin sakatlıkları devam ediyor. Cagliari cephesinde Gianluca Lapadula ve Marco Mancosu’nun sakatlıkları devam ediyor.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Milinković-Savić, Demba Seck, Brian Bayeye, Alessandro Buongiorno, Rodriguez, Ivan Ilic, Nikola Vlasic, Sasa Lukic, Karol Linetty, Simone Verdi, Marko Pjaca.

Cagliari’nin 11’i Belli mi?

Cagliari’nin muhtemel kadrosu: Alessio Cragno, Edoardo Goldaniga, Alessandro Di Pardo, Giorgio Altare, Dalbert Henrique, Matteo Lovato, Razvan Marin, Joao Pedro, Alessandro Deiola, Gaston Pereiro, Alberto Grassi.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin gedikleri takımlarından Torino, yeni sezon için yeni transferlerle iyi bir kadro kurdu. Ev sahibi sezonu taraftarı önünde açarken, lige yeni yükselen Cagliari karşısında galibiyete uzanacaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.47

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda mücadelede gol fırsatlarını iyi değerlendiremedi. İç sahada kazanmasını beklediğimiz Torino, iç sahada Cagliari’ye üstünlük kuramadı.