İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Fulham İddaa Tahmini 26.08.2023 

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. İlk 2 haftayı kazanarak geçen Arsenal evinde, Fulham’ı konuk edecek. Mücadelenin saat 17.00’de başlayacağını ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

ArsenalFulham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde. Arsenal kazanır 1.25, beraberlik 6.60, Fulham kazanır ise 12.00 olarak açıklanmış.

Arsenal 2’de 2 Yaptı 

Arsenal, Premier Lig’de sezona fire vermeden yoluna devam ediyor. Ligin ilk haftasında iç sahada konuk ettiği Nottingham Forest’ı 2-1 mağlup eden Londra ekibi geçen hafta ise Crystal Palace karşısında da 3 puan almayı başardı. Premier Lig’de sezona 2’de 2 yaparak giren Arsenal, zirve yarışının içinde yer alıyor. İlk 2 hafta puan kaybı yaşamayan Brighton ve Manchester City ile beraber liderliği paylaşan bir Arsenal var. Bu hafta sonu ise Emirates’de Fulham’ı konuk edecekler. Maçın favorisi olarak gösterilen Arsenal’da Takehiro Tomiyasu kart cezalısı. Gabriel Jesus ve Jurrien Timber ise sakat olan isimler. 

Fulham Direnemedi 

Fulham, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. Craven Cottage’de konuk ettikleri Brentford’a 3-0 mağlup oldular. Kötü bir performans gösteren Fulham, haklı bir yenilgi aldı. Premier Lig’de ilk 2 haftada 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet yaşayan Marco Silva’nın ekibini bu hafta yine zor bir karşılaşma bekliyor.  Öte yandan Aleksandar Mitrovic’in takımdan ayrıldığını ve Suudi Arabistan takımı Al Hilal’e transfer olduğunu belirtleim. Mitrovic’in ayrılmasının ardından Fulham, hücumda güç kaybetti. Arsenal maçı öncesinde Fulham’da Tim Ream’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Arsenal – Fulham Maç Bilgileri

Arsenal – Fulham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Takehiro Tomiyasu kart cezalısı. Gabriel Jesus ve Jurrien Timber ise sakat olan isimler. Fulham’da Tim Ream’ın kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Aaron Ramsdale, Ben White, Gabriel, Jurrien Timber, Kieran Tierney, Declan Rice, Thomas Partey, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Gabriel Martinelli, Edward Nketiah

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Kenny Tete, Harrison Reed, Sasa Lukic, Tom Cairney, Willian, Harry Wilson, Raul Jimenez

İddaa Tahmini

Arsenal, geçen hafta Selhurst Park’da konuk olduğu Crystal Palace’ı tek golle geçti. Odegaard’ın penaltı golüyle rakibini 1-0 mağlup ederek 3 puanı kaptılar. Premier Lig’de 2’de 2 yapan Arsenal, bu hafta Fulham karşısında da maçın favorisi. Fulham ise ilk hafta Everton’ı tek golle geçmişti ama geçen hafta Brentford’a farklı kaybettiler. Craven Cottage’de 3-0 kaybeden Fulham’da moraller bozuldu. Arsenal deplasmanında da işleri çok zor. Arsenal kazanır ve üst üste 3. galibiyetini elde eder.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.43

Betelli Oranı: H1, Oran 1.65

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fulham sürpriz yaptı. Emirates’de 10 kişi kaldıkları maçta Arsenal ile 2-2 berabere kalarak 1 puanı kaptılar.