İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Everton Wolverhampton Bahis Tahmini 26.08.2023 

İngiltere Premier Lig’de ilk 2 haftada puan alamayan iki takım, Everton ve Wolverhampton karşı karşıya gelecek. Saat 17.00’de başlayacak mücadele Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Everton ile Wolverhampton zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Hovarda oranlarını ele alacak olursak Everton galibiyetinin 2.42, beraberlik tercihinin 3.30, Wolverhampton galibiyetinin ise 3.15 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Everton Dibe Yerleşti

Everton, Premier Lig’de sezona puansız başladı. Ligin ilk haftasında Fulham’a taraftarı önünde 1-0 kaybettiler. Goodison Park’da beklenmedik bir kayıp yaşayan Everton, geçen hafta ise Aston Villa karşısında farklı mağlup oldu. Özellikle Everton’da bu sezon savunma konusunda ciddi zaaflar var. Aston Villa’ya 4-0 kaybeden Sean Dyche’ın ekibi ilk 2 haftada Premier Lig’in dibine yerleşti. Bu hafta ise Wolverhampton’ı konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Everton’da Seamus Coleman ve Dele Alli’nin sakatlıkları devam ediyor.

Wolverhampton’dan Üst Üste Mağlubiyetler

Wolverhampton, Premier Lig’e üst üste mağlubiyetler alarak başladı. Ligin ilk haftasında Manchester United deplasmanında 1-0 kaybeden Gary O’Neil’ın ekibi geçen hafta sonu ise Molineux Ground’da Brighton’a 4-1 mağlup oldular. İlk 2 haftadan puan çıkartamayan Wolverhampton, bu hafta konuk olacağı Everton ile son 2 sırayı paylaşıyor. Goodison Park’da Everton’a konuk olacak Wolverhampton’da Matheus Nunes’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Everton – Wolverhampton Maç Bilgileri

Everton – Wolverhampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Goodison Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Everton’da Seamus Coleman ve Dele Alli’nin sakatlıkları devam ediyor. Wolverhampton’da Matheus Nunes’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Nathan Patterson, Michael Keane, James Tarkowski, Ashley Young, James Garner, Idrissa Gueye, Amadou Onana, Alex Iwobi, Abdoulaye Doucoure, Neal Maupay

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Hugo Bueno, Craig Dawson, Max Kilman, Nelson Semedo, Matheus Nunes, Joe Hodge, Mario Lemina, Pedro Neto, Pablo Sarabia, Matheus Cunha

İddaa Tahmini

Everton, Sean Dyche yönetiminde sezona puansız başladı. İlk hafta Fulham’a 1-0 kaybeden Everton, geçen hafta ise Aston Villa’ya farklı kaybetti. Sahadan 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Wolverhampton’da Premier Lig’de henüz puan ile tanışamadı. İlk hafta Manchester United’a 1-0, geçen hafta ise Brighton’a 4-1 kaybettiler. İki takımda Premier Lig’de henüz puan alamadı. Goodison Park’da zor bir maç olacak. Gollere yöneleceğim. Her iki takımda gol bulmayı başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.82

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolverhampton sezonun ilk galibiyetini aldı. Goodison Park’da konuk oldukları Everton’ı tek golle 1-0 mağlup ettiler.