İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Bournemouth Tottenham İddaa Tahmini 26.08.2023 

İngiltere Premier Lig’de Cumartesi gününün ilk maçı. Bournemouth evinde, Tottenham ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 14.30’da start alacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Bournemouth ile Tottenham zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Bournemouth galibiyetinin 3.70, beraberlik tercihinin 3.90, Tottenham galibiyetinin ise 1.98 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Bournemouth Üstünlüğünü Koruyamadı

Bournemouth’da bildiğimiz gibi bu sezon takımın başında Andoni Sagarna var. Premier Lig’in ilk haftasında West Ham karşısında 1 puanı zor kurtaran Bournemouth, geçtiğimiz hafta sonu ise Anfield’da Liverpool karşlısında puan alamadı. Rakibine 3-1 kaybeden Bournemouth’un henüz galibiyet sevinci yaşayamadığını belirtelim. Liverpool karşısında maça golle başladılar ama üstünlüğünü koruyamadılar. Vitality’de bu hafta Bournemouth, Tottenham ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Bournemouth’da Marcus Tavernier ve Adam Smith sakat olan isimler.

Tottenham Evinde Kazandı

Tottenham, Premier Lig’de ilk 2 haftada henüz mağlubiyet yaşamadı. Ligin ilk haftasında Brentford deplasmanından 2-2’lik beraberlik ile dönen Tottenham, geçtiğimiz hafta sonu ise Manchester United’ı 2-0 ile geçti. Güçlü rakibine karşı iyi bir galibiyet aldıklarını belirtelim. Ange Postecoglou yönetiminde ilk 2 haftada 4 puan toplayan Londra ekibinde morallerin yerinde olduğunu belirtelim. Bu hafta sonu Vitality’de konuk olacakları Bournemouth karşısında da maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Tottenham’da Ryan Sessegnon, Rodrigo Bentancur ve Bryan Gil’in sakatlıkları var.

Bournemouth – Tottenham Maç Bilgileri

Bournemouth – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vitality Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bournemouth’da Marcus Tavernier ve Adam Smith sakat olan isimler. Tottenham’da Ryan Sessegnon, Rodrigo Bentancur ve Bryan Gil’in sakatlıkları var.

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Neto, Max Aarons, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez, Philip Billing, Joe Rottwell, David Brooks, Ryan Christie, Jaidon Anthony, Dominic Solanke

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Destiny Udogie, Micky van de Ven, Cristian Romero, Emerson Royal, Yves Bissouma, Oliver Skipp, James Maddison, Heung Min Son, Dejan Kulusevski, Ricarlison

İddaa Tahmini

Bournemouth’un ilk 2 hafta geride kalırken galibiyeti bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta Anfield’da konuk oldukları Liverpool karşısında öne geçtikleri maçta üstünlüğünü koruyamadılar ve rakibine 3-1 kaybettiler. İlk 2 haftada sadece 1 puan topladıklarını belirtelim. Tottenham ise iyi başladı. Brentford deplasmanında 2-2 berabere kalan Bournemouth, geçen hafta ise Manchester United’ı 2-0 ile geçti. Postecoglou yönetiminde son derece iyi bir başlangıç yaptılar. Bournemouth karşısında da favoriler. Tottenham’dan yine galibiyet bekliyorum. Bournemouth deplasmanında kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.70

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.98

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham haftayı 3 puan ile kapattı. Vitality’de konuk oldukları Bournemouth’u 2-0 ile geçtiler.