Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Pendikspor İddaa Tahmini 26.08.2023

Trendyol Süper Lig’de Cumartesi günü bülteni yoğun. Pendikspor deplasmanda, Kasımpaşa’nın konuğu olacak. Mücadele saat 19.15’de start alacak ve Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Kasımpaşa ile Pendikspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Genzobet oranlarını ele alacak olursak Kasımpaşa galibiyetinin 1.86, beraberlik tercihinin 4.16, Pendikspor galibiyetinin ise 4.29 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Kasımpaşa Favori Taraf

Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig’de geçtimiz hafta sonu Hatayspor’un konuğu oldu. Sahadan golsüz beraberlik ile ayrılan Kasımpaşa, İstanbul’a 1 puan ile döndü. Ligin ilk haftasında ise Ankaragücü engelini 3-2 ile geçmişlerdi. Ben Ouannes’in önderliğinde Ankaragücü karşısında önemli bir galibiyet alarak sezona moralli başladı. Süper Lig’de ilk 2 haftada 4 puan toplayan Kemal Özdeş’in öğrencileri bu hafta sonu ise Pendikspor’u konuk edecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Kasımpaşa’da Stephane Bahoken ve Mickael Tirpan’ın sakatlıkları sürüyor.

Pendikspor’dan 1 Puan

Pendikspor, Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Vodafone Park’da konuk olduğu Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. 90+4’de penaltıdan bulduğu golle 1 puan almayı başaran Pendikspor, sezonun ilk puanını almayı da başardı. Ligin ilk haftasında ise Hatayspor’a iç sahada 5 golle kaybetmişlerdi. Beşiktaş karşısında kötü oynamasına rağmen 1 puan alan Osman Özköylü’nün ekibi bu hafta ise Kasımpaşa’nın konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Pendikspor’da eksik bulunmadığını belirtelim.

Kasımpaşa – Pendikspor Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Pendikspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.15’de Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kasımpaşa’da Stephane Bahoken ve Mickael Tirpan’ın sakatlıkları sürüyor.

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Andreas Gianniotis, Claudio Winck, Kenneth Omeruo, Yasin Özcan, Duhan Aksu, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Ben Ouanes, Haris Hajradinovic, Iron Gomis, Mamadou Fall

Pendikspor'un ilk 11’i Belli mi?

Pendikspor’un muhtemel kadrosu: Burak Öğür, Joher Rassoul, Welinton, Georgios Tzavellas, Nuno Sequeira, Josip Vukovic, Gökcan Kaya, Aias Aosman, Halil Akbunar, Görkem Bitin, Thuram

İddaa Tahmini

Kasımpaşa sezona Ankaragücü galibiyeti ile başlamıştı. Rakibini 3-2 mağlup ederek sezon 3 puan ile girdiler. Geçen hafta sonu ise Hatayspor deplasmanında golsüz berabere kaldılar. Pendikspor ise farklı Hatayspor mağlubiyetinin ardından ilk puanını Beşiktaş deplasmanında aldı. Son saniyede penaltıdan attıkları golle 1-1 berabere kaldılar. İlk 2 haftada 1 puan toplayan Pendikspor, bana göre ligin en vasat takımı. Kasımpaşa’nın kazanmasını bekliyorum. İç sahada konuk edecekleri Pendikspor’u mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.56

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 1.86

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Pendikspor, zorlu Kasımpaşa deplasmanında puan aldı. Rakibi ile 1-1 berabere kaldılar.