Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Çaykur Rizespor İddaa Tahmini 26.08.2023

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Çaykur Rizespor deplasmanda, Trabzonspor’un konuğu olacak. Karşılaşma saat 19.15’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Trabzonspor Çaykur Rizespor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Trabzonspor kazanır 1.60, beraberlik 4.45, Çaykur Rizespor kazanır ise 5.85 olarak açıklanmış.

Trabzonspor Derbide Galibiyet Peşinde

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu Galatasaray deplasmanından eli boş döndü. Rakibine 2-0 kaybeden Bordo Mavililer, sezonun ilk yenilgisini yaşamış oldu. İlk hafta ise iç sahada konuk ettikleri Antalyaspor karşısında zorlanmalarına rağmen 1-0 kazanmışlardı. Nenad Bjelica’nın ekibi ilk 2 haftada 3 puan topladı ve bu hafta sonu ise Karadeniz derbisinde Çaykur Rizespor’u konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor’da Mislav Orsic, Joaquin Fernandez, Trezeguet sakat. Maxi Gomez ise takımdan ayrıldı.

Çaykur Rizespor’dan 1 Puan

Çaykur Rizespor, bu sezon Trendyol Süper Lig’in yeni takımlarından biri. İlhan Palut yönetiminde yeni sezonda çıktıkları 2 maçta da galibiyet alamadılar. Ligin ilk haftasında Adana Demirspor deplasmanında son dakikada yediği golle 2-1 kaybeden Karadeniz ekibi geçen hafta ise Alanyaspor ile golsüz berabere kaldı. Son 25 dakikalık dilimde Alanyaspor’un 1 kişi eksik oynadığı ve buna rağmen Çaykur Rizespor’un kazanamadığını belirtelim. İlk 2 haftada 1 puan alabilen Çaykur Rizespor, bu hafta Karadeniz derbisinde Trabzonspor’un konuğu olacak. Maç öncesinde Çaykur Rizespor’da Selim Ay, Lebogang Phiri ve Farouk Miya kadaroda yer almıyor.

Trabzonspor – Çaykur Rizespor Maç Bilgileri

Trabzonspor – Çaykur Rizespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.15’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Mislav Orsic, Joaquin Fernandez, Trezeguet sakat. Maxi Gomez ise takımdan ayrıldı. Çaykur Rizespor’da Selim Ay, Lebogang Phiri ve Farouk Miya kadaroda yer almıyor.

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Larsen, Joaquin Fernandez, Stefano Denswil, Eren Elmalı, Dimitrios Kourbelis, Edin Visca, Abdülkadir Ömür, Enis Bardhi, Anastasios Bakasetas, Umut Bozok

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Halil İbrahim Pehlivan, Emirhan Topçu, Husniddin Alikulov, Eray Korkmaz, Mithat Pala, İbrahim Olawoyin, Benhur Keser, Oscar Pinchi, Altin Zeqiri, Oumar Diouf

İddaa Tahmini

Trabzonspor, geçen hafta Galatasaray deplasmanından çıkamadı. Rakibine 2-0 kaybettiler. Pozisyon buldular ama son vuruşlar yetersiz kaldı. Maxi Gomez takımdan ayrıldı. Trezeguet ise sakatlandı. Visca’da sakat. Çaykur Rizespor ise iç sahada konuk ettiği Alanyaspor ile yenişemedi. Rakibi ile golsüz berabere kaldılar. 2 haftada sadece 1 puan alabilen İlhan Palut’un ekibinin bu hafta işi yine zor. Trabzonspor’da eksikler var ama yine de kazanacaklarını düşünüyorum. Karadeniz derbisinde gülen taraf Trabzonspor olur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.31

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.60

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor Karadeniz derbisinde puan alamadı. İç sahada konuk ettikleri Çaykur Rizespor’a 3-2 kaybettiler.