Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Antalyaspor İddaa Tahmini 26.08.2023

Spor Toto Süper Lig’de geçen haftayı galibiyet ile geçen Sivasspor bu hafta evinde, Antalyaspor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 21.45’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Sivasspor ve Antalyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Sivasspor kazanır 2.28, beraberlik 3.59, Antalyaspor kazanır ise 3.30 olarak açıklanmış. 

Sivasspor’dan Manaj Takviyesi

Sivasspor, Süper Lig’de yeni sezona Servet Çetin önderliğinde başladı. Ligin ilk haftasında Samsunspor karşısında üstünlüğünü koruyamayan Yiğidolar, mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Bu beraberliğin ardından geçen hafta Gaziantep FK’nın konuğu olan Sivasspor, rakibini deplasmanda 3-1 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini aldı. Geçen sezon kümede kalma mücadelesi veren Sivasspor için yeni sezonun ilk 2 haftasında alınan 4 puan, son derece sevindirici diyebiliriz. 3 gün önce de Manaj takviyesi ile kadrosunu güçlendiren Sivasspor’da moraller yerinde. Antalyaspor’u konuk edecek Sivasspor’da eksik bulunmuyor.

Antalyaspor 1 Puanı Zor Kurtardı

Antalyaspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Konyaspor ile 1-1 berabere kaldılar. Güray Vural’ın 87. Dakikada attığı golle 1 puanı kurtaran Akdeniz ekibi sezonun ilk puanını almış oldu. Süper Lig’in ilk haftasında ise Trabzonspor’a deplasmanda 1-0 kaybettiler. İlk 2 haftada sadece 1 puan alabilen Nuri Şahin’in ekibi şimdilik alt sıralarda yer alıyor. Bu hafta sonu ise Sivasspor deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Antalyaspor’da Adam Buksa sakat.

Sivasspor – Antalyaspor Maç Bilgileri

Sivasspor – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 19.15’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antalyaspor’da Adam Buksa sakat.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Caner Osmanpaşa, Samba Camara, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Yunus Konak, Samu Saiz, Emrah Başsan, Ahmed Musa, Clinton N’Jie

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Atabaerk Dadakdeniz, Bünyamin Balcı, Ömer Toprak, Veysel Sarı, Güray Vural, Jakub Kaluzinski, Fredy, Deni Milosevic, Erdoğan Yeşilyurt, Samm Larsson, Adam Buksa

İddaa Tahmini

Sivasspor geçen hafta Süper Lig’de sezonun ilk galibiyetini aldı. Gaziantep FK deplasmanında 3-1 kazandılar. İlk 2 haftada 4 puan toplayan Servet Çetin’in ekibi bu hafta Antalyaspor karşısında favori taraf. Antalyaspor ise güven vermiyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Konyaspor ile 1-1 berabere kaldılar. İlk 2 haftada 1 puanları var. Sivasspor’u bu hafta galibiyete yakın görüyorum. Manaj takviyesi de hücuma güç katacak. Sivasspor, haftayı 3 puan ile kapatır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.02

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.28

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor yenilmezlik serisini 3 maça çıkarttı. İç sahada konuk ettikleri Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldılar.