İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Sevilla Girona İddaa Tahmini 26.08.2023 

İspanya La Liga’da Cumartesi gününün son maçı. Sevilla evinde, Girona’yı ağırlayacak. Karşılaşmanın saat 22.30’da başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim. 

Sevilla Girona arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde. Sevilla kazanır 2.15, beraberlik 3.45, Girona kazanır ise 3.45 olarak açıklanmış.

Sevilla’nın Puanı Yok

Sevilla’da moraller bozuk. La Liga’da ilk 2 hafta geride kaldı ve Sevilla’nın puanı bulunmuyor. Jose Luis Mendilibar’ın ekibi ilk hafta Valencia’ya 2-1 kaybetmişti. Bu mağlubiyetin ardından ise Alaves deplasmanında 4-3 mağlup oldular. 7 golün çıktığı maçtan puan çıkartamayan Sevilla’da işler yolunda gitmiyor. Sezona kötü başlayan Endülüs ekibi, düşme hattında bulunuyor. Puanı bulunmayan 3 takımdan biri olan Sevilla, bu hafta Girona ile karşılaşacak. Maç öncesinde Sevilla’da Tanguy Nianzou ve Marcos Acuna’nın sakatlıkları var.

Girona’dan 3 Puan

Girona, La Liga’da geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Montilivi’de Getafe’yi konuk eden Girona, sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. La Liga’da ilk 2 haftada 4 puan toplayan Michel’in öğrencileri bu sezon üst sıraları zorlayacak gibi duruyor. Getafe karşısında 2 gol atan golcü Stuani, bu sezon yine Girona’nın hücumdaki en büyük silahlarından biri olacak. La Liga’nın 3. Haftasında Sevilla’ya konuk olacak Girona’da Ibrahima Kebe ve Toni Villa sakat olan isimler.

Sevilla – Girona Maç Bilgileri

Sevilla – Girona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.30’da S SPORT Plus kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon Sanchez Pizjuan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sevilla’da Tanguy Nianzou ve Marcos Acuna’nın sakatlıkları var. Sevilla’ya konuk olacak Girona’da Ibrahima Kebe ve Toni Villa sakat olan isimler.

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Marko Dmitrovic, Gonzalo Montiel, Nemanja Gudelj, Kike Salas, Marcos Acuna, Suso, Ivan Rakitic, Suso, Erik Lamela, Luis Ocampos, Youssef En Nesyri

Girona'nın ilk 11’i Belli mi?

Girona’nın muhtemel kadrosu: Paulo Gazzaniga, Miguel Gutierrez, Daley Blind, David Lopez, Arnau Martinez, Aleix Garcia, Yan Couto, Yangel Herrera, Viktor Tsygankov, Savio, Christian Stuani

İddaa Tahmini

Sevilla geçen hafta yine kaybetti. Alaves deplasmanına konuk olan Sevilla, rakibine 4-3 mağlup oldu. İlk hafta ise iç sahada konuk ettikleri Valencia’ya 2-1 kaybetmişlerdi. İlk 2 haftada puan alamayan Sevilla, bu hafta Girona’yı konuk edecek. Girona ise ilk 2 haftada 4 puan topladı. Real Sociedad ile Anoeta’da 1-1 berabere kalan Girona, geçen hafta ise Montilivi’de Getafe’yi 3-0 mağlup ettiler. Sezona iyi başlayan bir Girona var. Sevilla karşısında da gol bulacaklarını düşünüyorum. Hem Sevilla hem de Girona skor üretmeyi başarır. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla yine mağlup oldu. İç sahada konuk ettikleri Girona’ya 2-1 kaybettiler ve üst üste 3. yenilgilerini aldılar.