İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Granada Mallorca İddaa Tahmini 26.08.2023 

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Granada evinde, Mallorca ile karşılaşacak. Mücadele saat 20.30’da başlayacak olup S SPORT Plus kanlından izlenebilecek.

Granada ile Mallorca zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Hovarda oranlarını ele alacak olursak Granada galibiyetinin 2.65, beraberlik tercihinin 3.00, Mallorca galibiyetinin ise 3.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Granada Evinde Mağlup Oldu

Granada, La Liga’da henüz puan ile tanışamayan takımlardan biri. Paco Lopez’in ekibi ligin ilk haftasında Atletico Madrid deplasmanında 3-1 kaybetmişti. Bu mağlubiyetin ardından geçen hafta Los Carmenes’de konuk ettikleri Rayo Vallecano’ya 2-0 mağlup oldular. La Liga’da ilk 2 haftayı puansız geçen Paco Lopez’in ekibinde moraller bozuk. Son sırada yer alan Granada bu hafta Mallorca ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde Granada’da Antonio Puertas kart cezalısı. Raul Torrente’in ise sakatlığı sürüyor.

Mallorca Ritmini Bulamadı

Mallorca, La Liga’da geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Villarreal’i konuk eden Mallorca, maçın ikinci yarısında yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. İlk hafta ise Gran Canaria’da Las Palmas ile 1-1 berabere kaldılar. İlk 2 haftada 1 puan alabilen Mallorca’nın henüz ritmini bulamadığını belirtelim. Hücumda da vasat bir performans gösteriliyorlar. Bu hafta ligin yeni takımı Granada’ya konuk olacak Mallorca’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Granada – Mallorca Maç Bilgileri

Granada – Rayo Vallecano Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Nuevo Los Carmenes Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Granada’da Antonio Puertas kart cezalısı. Raul Torrente’in ise sakatlığı sürüyor.

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muhtemel kadrosu: Andre Ferreira, Carlos Neva, Ignasi Miguel, Miguel Rubio, Jesus Vallejo, Jose Callejon, Oscar Melendo, Gerard Gumbau, Sergio Ruiz Alonso, Myrto Uzuni, Samuel Omorodion

Mallorca'nın ilk 11’i Belli mi?

Mallorca’nın muhtemel kadrosu: Predrag Rajkovic, Pablo Maffeo, Giovanni Gonzelez, Martin Valjent, Jose Copete, Jaume Costa, Dani Rodriguez, Omar Mascarell, Manu Morlanes, Amath Ndiaye, Vedat Muriqi

İddaa Tahmini

Granada, ilk 2 haftada henüz galibiyet sevinci yaşayamadı. Önce Atletico Madrid’e 3-1, ardından ise Rayo Vallecano’ya 2-0 kaybettiler. Ligin yeni takımı olan Granada, bu sezon alt sıralarda mücadele edecek gibi duruyor. Mallorca ise geçen hafta iç sahada konuk ettiği Villarreal’e 1-0 mağlup oldular. İlk 2 haftada sadece 1 puan alabilen Javier Aguirre’nin ekibi sezona iyi başlayamadı. İki takımında ligde henüz galibiyeti yok. Zor bir maç. Dengeli ve kısır bir karşılaşma bekliyorum. 3 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.31

Hovarda Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.47

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Granada sezonun ilk galibiyetini aldı. Los Carmenes’de konuk ettikleri Mallorca’yı 3-2 ile geçtiler.