İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Cadiz Almeria Bahis Tahmini 26.08.2023 

İspanya La Liga’da ilk ilk 2 haftayı puan alamadan geçen Almeria deplasmanda, Cadiz’in konuğu olacak. Mücadele saat 18.30’da başlayacak ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacak.

Cadiz ve Almeria arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Cadiz kazanır 2.32, beraberlik 3.50, Almeria kazanır ise 3.10 olarak açıklanmış.  

Cadiz Direnemedi

Cadiz, La Liga’da ilk 2 haftada 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Ligin ilk haftasında Nuevo Mirandilla’da konuk ettikleri ligin yeni ekibi Alaves’i 1-0 ile geçtiler. Cadiz’e 3 puanı getiren gol Fede San Emeterio’dan gelmişti. Geçtiğimiz hafta ise son şampiyon Barcelona’ya konuk olan Cadiz, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Barcelona karşısında çok önemli pozisyonlar buldular ama değerlendiremediler. Bu hafta Almeria’yı konuk edecek olan Cadiz’de Victor Chust ve Brian Ocampo sakat olan isimler.

Almeria Evinde Kaybetti

Almeria La Liga’da ilk 2 haftada puan almayı başaramadı. Ligin ilk haftasında Rayo Vallecano karşısında 2-0 mağlup olan Almeria, geçtiğimiz hafta sonu ise Real Madrid karşısında öne geçtiği maçtan puan çıkartamadı. Sergio Calvao’nun 3. Dakikada bulduğu golle 1-0 öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Rakibine 3-1 kaybeden Vicente Moreno’nun ekibi La Liga’da ilk 2 haftayı puansız geçti. Sezona kötü başladılar ve bu hafta Cadiz’in konuğu olacaklar. Maç öncesinde Almeria’da Martin Svidersky’nin sakatlığı sürüyor.

Cadiz – Almeria Maç Bilgileri

Cadiz – Almeria Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 18.30’da S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ramon de Carranza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cadiz’de Victor Chust ve Brian Ocampo sakat olan isimler. Almeria’da Martin Svidersky’nin sakatlığı sürüyor.

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muhtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Iza Carcelon, Luis Hernandez, Fali, Javier Hernandez, Ivan Alejo, Fede San Emeterio, Ruben Alcaraz, Darwin Machis, Chris Ramos, Roger Marti

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Diego Marino, Alejandro Pozo, Lucas Robertone, Chumi, Sergio Akieme, Largie Ramazani, Edgar Gonzalez, Samuel Costa, Adrian Embarba, Lazaro, Luis Suarez

İddaa Tahmini

Cadiz ilk hafta Alaves’i tek golle geçerek sezona 3 puan ile başlamıştı. Geçen hafta ise Barcelona’ya direnemeyen Cadiz, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Son 10 dakikada arka arkaya goller yiyerek kaybettiler. Almeria ise henüz La Liga’da puan alamadı. Önce Rayo Vallecano’ya 2-0, ardından ise Real Madrid’e 3-1 mağlup oldular. Cadiz karşısında da işleri zor olacak. Sergio Gonzalez’in ekibi maçın favorisi. Almeria karşısında kazanarak haftayı 3 puan ile geçerler. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.00

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.32

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Cadiz evinde galibiyeti kaçırdı. Almeria ile 1-1 berabere kaldılar.