İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brentford Crystal Palace İddaa Tahmini 26.08.2023 

İngiltere Premier Lig’de geçen haftayı mağlubiyet ile kapatan Crystal Palace deplasmanda, Brentford’a konuk oluyor. Saat 17.00’de başlayacak karşılaşmayı Beın Spors MAX 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Brentford ve Crystal Palace arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Brentford kazanır 2.05, beraberlik 3.60, Crystal Palace kazanır ise 3.75 olarak açıklanmış.  

Brentford Deplasmanda Kazandı 

Brentford, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Craven Cottage’de Fulham’a konuk olan Thomas Frank’ın öğrencileri rakibini 3-0 ile geçti. Bryan Mbeumo, attığı 2 golle yine Brentford’un en dikkat çeken isimlerinden biriydi. İlk hafta ise Tottenham ile 2-2 berabere kalan Brentford’da Mbeumo, bu maçta da golünü atmayı başarmıştı. İlk 2 haftada 4 puan toplayan Brentford moralli. Bu hafta sonu iç sahada konuk edecekleri Crystal Palace karşısında da maçın favorisi olduklarını belirtelim. Karşılaşma öncesinde Brentford’da Ivan Toney kadroda yer almıyor. 

Crystal Palace’ın İşi Zor

Crystal Palace, Premier Lig’de geride kalan 2 haftada 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı. Ligin ilk haftasında Bramall Lane’de konuk oldukları Sheffield United’ı 1-0 mağlup eden Roy Hodgson’ın ekibi geçen hafta ise Arsenal’a 1-0 mağlup oldu. Penaltıdan yedikleri golle sahadan puansız ayrıldılar. Arsenal karşısında önemli pozisyonlar buldular ama değerlendiremediler. Bu hafta ise Brentford’u yine zor bir maç bekliyor. Brentford’un konuğu olacak Crystal Palace’da Will Hughes ve Michael Olise sakat olan isimler. 

Brentford – Crystal Palace Maç Bilgileri

Brentford – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports MAX 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Ivan Toney kadroda yer almıyor. Crystal Palace’da Will Hughes ve Michael Olise sakat olan isimler. 

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Aaron Hickey, Nathan Collins, Ethan Pinnock, Kristoffer Ajer, Rico Henry, Mathias Jensen, Christian Norgaard, Vitaly Janelt, Bryan Mbuemo, Yoane Wissa

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Sam Johnstone, Tyrick Mitchell, Marc Guehi, Joachim Andersen, Joel Ward, Jefferson Lerma, Cheick Doucoure, Jeffrey Schlupp, Eberechi Eze, Jordan Ayew, Odsonne Edouard

İddaa Tahmini

Brentford, Premier Lig’de ilk 2 haftada 4 puan topladı. İlk hafta Tottenham ile 2-2 berabere kalan Brentford, geçen hafta ise Craven Cottage’de Fulham’ı 3-0 ile geçti. Mbeumo ve Wissa, yine golleriyle dikkat çekti. Crystal Palace ise geçen hafta Selhurst Park’da konuk ettiği Arsenal’a direnemdi. Penaltıdan yedikleri golle 1-0 kaybettiler. İlk 2 haftada 3 puana sahipler. Brentford maçın favorisi. Crystal Palace karşısında kazanarak yenilmezlik serisini 3 maça çıkartırlar. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.77

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.05

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Brentford öne geçtiği maçtan galibiyet çıkartamadı. Crystal Palace ile 1-1 berabere kaldılar.