İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Lecce Maç Tahmini 27.08.2023

27 Ağustos Pazar akşamı Türkiye saati ile 19:30’da başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi 2. hafta mücadelesinde, Fiorentina ile Lecce kozlarını paylaşacak. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus.

Artemio Franchi Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Betroad, Fiorentina galibiyetine 1.68, beraberliğe 3.95, Lecce galibiyetine ise 5.35 oran belirlemiş durumda.

Fiorentina Lige Mağlubiyetle Dönüyor

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nin son finalisti Fiorentina, doğrunda katıldığı Play Off Turu’nda Rapid Wien’e deplasmanda diş geçiremedi. Deplasmandan 1-0lık mağlubiyetle dönen ev sahibi, yeni sezonun ilk yenilgisini alırken, rövanşı kazanmak zorunda kaldı. Yakaladığı net fırsatları gole çeviremeyen Vincenzo Italiano ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ise sezona 4-1’lik galibiyetle başlamıştı. Genoa karşısında zorlanmadan kazanan Fiorentina, aynı etkiyi hafta içi fikstüründe gösteremedi. İtalya Kupası ve Konferans Ligi finallerini geçen sezon kaybeden ev sahibi, transfer döneminde Lucas Beltran, Fabiano Parisi, M’Bala Nzola, Oliver Christensen, Infantino, Arthur Melo ve Yerry Mina takviyeleriyle elini güçlendirdi. Fiorentina lig galibiyetlerine Lecce karşısında devam etmek istiyor.

Lecce Sezona İyi Başladı

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz sezon kümede kalma mücadelesi veren Lecce, 2. sırada yer alan ve şampiyon Napoli’nin ardından en iyi performansı sergileyen Lazio karşısında yeni sezonu galibiyetle açtı. İlk haftanın en büyük sürprizlerinden birine imza atan konuk ekip, 1-0 geriden gelerek Almqvist ve Federico Di Francesco’nun golleriyle 2-1’lik galibiyete uzandı. Lige 2 sezon önce çıkan Lecce, yeni sezonda Youssef Maleh, Wlademiro Falcone, Mohamed Kaba, Marin Pongracic, Ylder Ramadani, Hamza Rafia, Patrick Dorgu, Zinedin Smajlovic, Venuti, Krstovic, Amqvist ve Burnete transferleriyle kadrosunu güçlendirdi. Teknik adam Roberto D’Aversa ilk haftada takımın galibiyete taşırken, Lecce ilk hafta performansıyla kolay lokma olmayacağını gösterdi.

Fiorentina – Lecce Maç Bilgileri

Fiorentina – Lecce Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina’da Gaetano Castrovilli, Antonin Barak ve Jonathan Ikone’nin sakatlıkları bulunuyor. Lecce’de ise zorlu deplasman öncesi Lorenzo Venuti’nin sakatlığı bulunuyor.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Dodo, Lucas Martinez, Yerry Mina, Cristiano Biraghi, Christian Kouame, Arthur, Nicolas Gonzalez, Rolando Mandragora, Mbala N Zola, Lucas Beltrán.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Federico Baschirotto, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Alexis Blin, Giuseppe Pezzella, Youssef Maleh, Espeto, Marin Pongracic, Nikola Krstovic, Gabriel Strefezza.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezon heyecanına 3’er puanla başlayan Fiorentina ve Lecce, 2. haftada karşı karşıya gelecek. İlk haftanın formda takımları arasında yer alan taraflar, 2. haftada skor üretmeyi devam edecek ve 90 dakika sonunda fileleri havalandıracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.82

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 2.00

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gole sahne olan 2 .hafta mücadelesinde, Fiorentina ile Lecce rakip fileleri havalandırmayı başardı. 2’şer golle haftayı noktalayan taraflar, 1’er puana razı geldi.